pepanek1150 napsal:
TT nic nezničí neboj, vždy budou různí Noidové, kteří tam přijdou, stoupnou si doprostřed, za dvě hodky ocházejí spokojeni s tím, že nic lepšího koupit nelze a ani jim navadí, že jsou o 150tis. lehčí
Tohle mě nechává chladným, když si to někdo chce koupit, ať si to koupí. Je to vcelku jejich věc. Potom chvála Touratechu že dokáže prodat. Mě osobně to je jedno.
Je fakt že si Companiero nebo stan za 1000E nikdy nekoupím ...
přesně tak...kdybych nevěděl,co s prachama,tak to companěro z marnotratnosti,klidně vyzkouším,ale nikomu to nezávidím ani když na to nemám.Nejsem línej se v létě převlíct do dresu a naopak...a nemusím s sebou tahat 3 bundy v jedný
Já taky nikomu nic nezávidím a nikdy jsem nezáviděl..byla to reakce na to, že různé přestřelky na fóru firmy neničí...a může to být právě naopak. A za mě..ať si každý koupí co chce, já mám tři trika BMW a dvě znich jsou v porovnání cena kvalita totální čína za 150 !!!!
všude dobře.....doma GSA
zirafak napsal:
sakrys, tady zacina jaro, ja to snad vytahnu
Sedím za oknem a mlsně koukám Vypadá to že příští týden na 100% vyrazíme
Tak sem taky kouknul a vypadá to spíš tak, že budu muset škrábat čelní sklo na autě
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Dneska jsem dofoukal pneu,baterii mám celou zimu na nabiječce,ale asi bude letos její poslední rok.Trochu jsem to pošudlal,ale nevyjel.Posbírali jsme hovna na zahradě.Po psech ne sloní.Už se těšim na sluníčko.
Když je hlad,je i husa dobrá.