Kasak napsal:
Dneska jsem dofoukal pneu,baterii mám celou zimu na nabiječce,ale asi bude letos její poslední rok.Trochu jsem to pošudlal,ale nevyjel.Posbírali jsme hovna na zahradě.Po psech ne sloní.Už se těšim na sluníčko.
Ty jo...já to nemám trvale,ale když to jednou za cca měsíc napíchnu,tak je to furt nabitý...vloni jsem si říkal,že ta už je v řiti,že se ani nenabíjí,ale motá,jak blázen a to už je tam od 11.2009
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
zetor napsal:
Já mu třeba říkám "ty můj malý Ferdo"...
protože ty mu nemůžeš říkat hroch...ledá hrůšek
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kasak napsal:
Dneska jsem dofoukal pneu,baterii mám celou zimu na nabiječce,ale asi bude letos její poslední rok.Trochu jsem to pošudlal,ale nevyjel.Posbírali jsme hovna na zahradě.Po psech ne sloní.Už se těšim na sluníčko.
Ty jo...já to nemám trvale,ale když to jednou za cca měsíc napíchnu,tak je to furt nabitý...vloni jsem si říkal,že ta už je v řiti,že se ani nenabíjí,ale motá,jak blázen a to už je tam od 11.2009
Já tam mám Odyssey 6.2010 a přijde mi nějaká moc vláčná,no uvidíme.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Kasak napsal:
Myslim,ze moje Fiamm uz je po smrti.Ale slouzila 5 sezon a jak rikas,kdykoli jsem ji dal pres zimu na nabijecku,tam behem 3 sekund ukazovala plne nabiti.
Upravil vevis dne 26.02.2013 18:12
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ale jeste mam doma odyssey,kterou jsem dostal s tim,ze jiz pri rannim startovani nenaskoci abs.Tak spoleham,ze 2 sezony jeste da.Doufam!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Snad má dofouknutý gumy na vozejku, jináč tam tu motorku nedostane
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.