Petos napsal:
Kurňa chvilku jsem tu nebyl a takové zásadní změny.
Bohušu gratuluji k úspěšné léčbě a návratu na fórum.
Na Radarku se budu snažit přijet podívat, ale s tím na čem teď jezdím to bude akorát se ožrat, vystřízlivět a jet zase dom
To neva. Přivezu nějakou klobásu!
Ta fotka z nemocnice je skvělá. Vzpomněl jsem si hned na Hobita. Nenatáčeli ho tam před tebou?
Tož drž se.
V klidu,neni to o tom na cem prijedes....
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Me to pivo minule nepripadlo spatny...nojo kazdej ma jiny chute to je tezky,myslim ale ze bysme meli byt radi ze se tam vubec neco cepuje a nepijem nejaku mocku z petky...
Bohumil napsal:
A co biste si tak prectavovali za pivo? Zkusim rudu at se opta jesi ty moje 3 sudy by sli osefovat...ale desitku at nejste pak jak z divokych vajec.ja bych si dal gambrinus.
souhlasím s tebou a rád tě taky poznám
Vše co dojede do cíle je dobré.
Jarys napsal:
Možná by nebylo od věci domluvit s lidma z Radarky aby čepovali něco jiného než Monte negro
Tobě to může vadit tak při prvním pivu. Pak už je ti to stejně jedno a ještě druhý den v poledne čumíš jak vyoraná myš
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Kasak napsal:
Za poslední roky jsem nic sladšího než Černou Horu nepil. Chutná to jak pivo s kofolou a to je echt hnus.
A že jsi se tak motal. Nevím kdo tam rozbil tu trampolínu a málem si za střízliva (díky slabému pivu) vykloubil rameno.
Jarys napsal:
Možná by nebylo od věci domluvit s lidma z Radarky aby čepovali něco jiného než Monte negro
Tobě to může vadit tak při prvním pivu. Pak už je ti to stejně jedno a ještě druhý den v poledne čumíš jak vyoraná myš
ty bejvalej kamaráde to sem si nezasloužil
a to sem si chtěl fotku s noveho Motoroute na titulní straně pověsit nad postel
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Nějak to pořešíme. Mluvil jsem s Pavlem z Radarky a doplnění sortimentu a jiný druh piva by nebyl problém. Můžeme udělat anketu, třeba někdy od března a rozhodnem se jestli Plzeň nebo Gambáč a jiné.
Nějak to pořešíme. Mluvil jsem s Pavlem z Radarky a doplnění sortimentu a jiný druh piva by nebyl problém. Můžeme udělat anketu, třeba někdy od března a rozhodnem se jestli Plzeň nebo Gambáč a jiné.
Stejně to dopadne jako vždy, ať už se tam pije jakákoliv značka (mám na mysli ta sobotní rána)
Pro klid duše (a několika jedinců) udělej anketu a všichni budou spokojeni...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Udělej anketu a pivo dovez, co bude. Moc demokracie škodí.Bohumile, vitaj mezi zdravýma, doufám, že jsi neztratil tu celtu z Valašska, ať máš kde se Zmijonem spat .
tato anketa je cestou do pekla, co člověk to názor a idealního stavu se nedobereme. Nikdy se nezavděčíš všem a u piva to platí 100x
Já bych se snad jen přiklonil k nějakému menšímu pivovaru, typu Poutník, Chotěboř, Rampušák apod. Tzv. velká piva mužeme lemtat kdekoli a kdykoli. Ale při tak vzácné příležitosti to chce něco fajnového
Upravil parukar dne 11.12.2013 16:14