bystricke napsal(a):
vyzkoušel sem si jes pavlem gs jsme na harmancu v létě před sebou tlačili kelímek,já sem to pak vzdal
jojo, nejsi jediný komu pavelgs na špuntech ujel. To mám silnici na silničních gumách a stejně vždycky cítím, že mu ty zatáčky jdou drobet líp. Je radost koukat jak mu to jede.
Jo a nožky jsem zvedal, aby mě pak nezebaly to dá rozum.
Pája
To bych musel padat a to nebudu doufám. Co ty zvládl jsi všechno udělat?? Škoda že jsi nejel se mnou, byl to super výlet. Krásné počasí, nádherný výhled na tatry a hodně policajtů
Splněný sen moje 1100GS
to itchy: A byly levnější než tvoje kalhoty tak snad mi chvilku vydrží. Akorád je mám trochu větší, ale menší číslo jsem měl malé přes ruce. Tak alespoň nemusím o vánocích držet dietu
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To bych musel padat a to nebudu doufám. Co ty zvládl jsi všechno udělat?? Škoda že jsi nejel se mnou, byl to super výlet. Krásné počasí, nádherný výhled na tatry a hodně policajtů
jo dnes jsem spokojený ,zvládlo se to ale pokračuju na čtrnáct dní mám program nabytý
jo je to kordura s vyjímatelnou nepromokavou membránou a tepelnou vložkou. Je to jak bmw jen to nemá goretex. http://www.msplan...jkob2jfic1Splněný sen moje 1100GS
je to na tom odkazu viz dřív. Moc se, mi líbílo to bílé, ale to je tak pro ženskou. Jinak ten borec co má ten kšeft je super. Perfektní přístup a hodil mi super slevu.
Splněný sen moje 1100GS