Jako udělané je to hezky, ač to není můj styl. Možná to není nikoho styl.... Ze všeho nejvíc by mě ale zajímalo PROČ????
Upravil Hrabe_X dne 02.06.2021 21:48
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ani já asi tohle za zvěrstvo nepovažuju. Je zatím obrovský kus práce a když se to tak majiteli líbí, ať si to tak udělá.
Spíš mi vadí, když si to tak někdo "vylepší" proč to prodává, ale třeba jsou za tím jeho objektivní důvody.
Tohle asi totiž vážně ocení jen jeho zhotovitel.
Ty se směješ ale já byl před -pravda nemálo lety- v Brně na výstavišti na jakési veteránské burze a tam co jsem viděl nabízet k prodeji -no myslel jsem si že cca 10% těch prodejců je jemně řečeno ,,jinejch" - věci s kterýma by tě vyhodili i z kovošrotu a to vůbec nepřeháním.
Ty se směješ ale já byl před -pravda nemálo lety- v Brně na výstavišti na jakési veteránské burze a tam co jsem viděl nabízet k prodeji -no myslel jsem si že cca 10% těch prodejců je jemně řečeno ,,jinejch" - věci s kterýma by tě vyhodili i z kovošrotu a to vůbec nepřeháním.
Jooo to znam,největší sranda je ze to tam prodavaji porad dokola ty samy krámy...motortechna,oldtimerfestival....rezavy ráfek,nevím z čeho je a stoji 2000...
Kupredu spatki ni krok...
Jooo to znam,největší sranda je ze to tam prodavaji porad dokola ty samy krámy...motortechna,oldtimerfestival....rezavy ráfek,nevím z čeho je a stoji 2000...
Oproti tomu v Kroměříži ta burza měla vcelku úroveň a byly tam dobrý věci já jsem sháněl svěrák pod vrtačku (kloudnej -přesnej ne to co se prodává v Hornbachách) a sehnal jsem za slušný love.
Musíš hledat výhody toho počinu... Třeba na tebe by Kubrte nefoukalo, ani když bys stál ve stupačkách.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
https://motorky.bazos.cz/inzerat/141251589/yuki-v3-replika-bmw-rok-2007.php....dam si na babettu samolepku bmw a budete fsichni cumet...
Upravil Bohumil dne 04.09.2021 19:53
Kupredu spatki ni krok...