BIGR napsal:
Tak jsem dneska prakticky dodělal zvedák na moto. Sice zatím na něm GS nezvednu (chybí mi koncovky na uchycení rámu),ale ostatní moje moto na něm už zvednout jdou. Ještě lak a drobnosti a bude komplet. Inspiroval jsem se videem na netu a zbytek je moje invence. Třeba to někoho taky "nakopne" a vyrobí si něco podobnýho.
Z čeho je ten píst? nebo nemáš typa kde sehnat šroubovici z čeho?
Píst je koupenej novej na Aukru za 700,- pohledej,je jich tam víc. Původně je na dílenskej jeřáb a nosnost je 3t.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Nazdar, nenašiel som nič také v sekcii o diagnostikách tak to pichnem sem možno niekoho zaujme a ak to tu už niekde je tak sorry za duplicitu
Ide o čítačku chybových hlášok.
Podstate vám led dioda vybliká číslo uloženej chyby ktorú potom identifikujete zo zoznamu.
YouTube Video
v popise videa je link na návod v holadšite ale s prekladačom sa z toho dá vymotať a schéma je jasná a jednoducha.D
Ja som to dnes zbastlil a napodiv to funguje rovnako ako na videu tak možno sa to raz niekde bude hodiť a ideálne keby nemuselo.
bubak1100 přiložený následující obrázek:
Pridám sem ešte tento link na forum kde je popísaný postup vymazania chýb z pamäte a nejaké ďalšie informácie. Zoznam chybových kódov je tam v angličtine.
Nezkoušel někdo upravovat stupačky? Zajímalo by mě z čeho jsou jestli je to slitina nebo co. Chci je snížit ale jestli je to slitina aby po uříznutí a znovu přivaření čepu unesly mých 130kg Dávat za nové snížené stupačky přes 3k je dost
maoirae přiložený následující obrázek: