Miloschi,
fakt moc pěkná a přitom ještě nepřeplácaná. Jak píše Tonda - decentní úpravy.
Jenom Ti tam chybí zadní blatní(če)k - nebo ho máš záměrně pryč?
A druhý dotaz - nejel jsi před pár týdny (možná tak 14 dní zpátky) od kruháče u Černé Hory (Bořitov) směrem na Rájec-Jestřebí? __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Miloschi,
A druhý dotaz - nejel jsi před pár týdny (možná tak 14 dní zpátky) od kruháče u Černé Hory (Bořitov) směrem na Rájec-Jestřebí?
Dovi, tak to jsem na 100% nebyl já Jinak ten blatníček zmizel v době kdy jsem měl původní utahaný tlumiče. Při plným naložení a propružení se dřel o držák značky nebo o vzpěru nosičů kufrů, tak šel do regálu. Vracet už jsem ho tam nechtěl, na funkci to nemá vliv...
Moc pěkná, já bych ještě trochu přiřízl zobák, ale to je samo můj vkus, kterej nikomu nevnucuju.
Účinnost desierta mně jinak taky zajímá, vítr by mi úplně nevadil, naopak, pokud vhodně fouká na helmu, alespoň větrá, ale nesnáším turbulence.
Maiali nel Fango!
Miloschi,
A druhý dotaz - nejel jsi před pár týdny (možná tak 14 dní zpátky) od kruháče u Černé Hory (Bořitov) směrem na Rájec-Jestřebí?
Dovi, tak to jsem na 100% nebyl já Jinak ten blatníček zmizel v době kdy jsem měl původní utahaný tlumiče. Při plným naložení a propružení se dřel o držák značky nebo o vzpěru nosičů kufrů, tak šel do regálu. Vracet už jsem ho tam nechtěl, na funkci to nemá vliv...
Uz pred tim byla krasna!Ale ted nadhera!Desierto 1 je pro mne to nejhezci.A tahle 1100gs je vubec jeden z nejhezcich 4ventilu!By mne zajimalo,kolik lidi si pujde na srazu prohlidnout 1200gs,treba i s desiertem a kolik tuhle krasnou 1100gs.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bohumil napsal:
tak to je masakr,fčíl to máš pjeknější neš já skusil bych ešče ten krátkí zoban co mám já
Rozmýšlel jsem se nad tím, ale zůstane tam zoban kterej tam patří. A Bohumile ta tvoje legendární krasavice je přece jen jedna
Všem děkuju za pozitivní reakce, včera jsem měl po dokončení montáže radost, ale teď mám ještě o kousek větší Po víkendu napíšu, jak se chová Desierto proti originálu.
Včil jsem ji teda taky vyfotil, výbavička zatím nic moc, ale až tam bude všechno co chci, tak mi ji budete všichni závidět
Upravil Saturnin dne 22.07.2011 21:42
Tak,tady je můj mazel,z doplňků mám pouze drobnosti+orig.kufry,ale na silniční cestování mi to stačí.Jsem maximálně spokojen,že jsem báwo pořídil.Rozhodně měnit nebudu. Dum spiro,spero.
Toš taky přidám jeden kósek do rodinky 1100. Inspirován Bohumilovou krasavicí jsem se přes zimu pustil do úpravy své černé jedenáctky. Dal jsem jí nový lak, lampy Wunderlich, přídavná světla Hella, repase tlumiče a nové modré péro (Hyperpro) od Buráně, lauf LASER DUO-TECH, sedlo od DD Tuning, kufry BEGR, a pár dalších drobností.
LiborJ přiložený následující obrázek:
[179.99Kb]
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz