Kucí měl bych tady jednu neodmítnutelnou nabídku .Jedná se o odvoz jedné slečny (zatím blíže neurčená) na radarku . Lokalita Dobříš- ozvěte se Já bych vezl tu druhou tak se někdo přihlašte ať mi to neposerete Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Kucí měl bych tady jednu neodmítnutelnou nabídku .Jedná se o odvoz jedné slečny (zatím blíže neurčená) na radarku . Lokalita Dobříš- ozvěte se Já bych vezl tu druhou tak se někdo přihlašte ať mi to neposerete
abys těch děvčat nakonec neměl málo
... servis a diagnostika BMW Motorrad
TOLI napsal:
Kucí měl bych tady jednu neodmítnutelnou nabídku .Jedná se o odvoz jedné slečny (zatím blíže neurčená) na radarku . Lokalita Dobříš- ozvěte se Já bych vezl tu druhou tak se někdo přihlašte ať mi to neposerete
TOLI napsal:
Co to táhneš? Repsolky kámoška?
Jak si to uhodl? Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Ať ji vozí,kdo ji píchá
Mr GS přiložený následující obrázek:
[5.96Kb]
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
to PeDR: a nepřipadal by sis jako děv.ka
Mr GS přiložený následující obrázek:
[49.41Kb]
Upravil Mr GS dne 20.03.2013 13:00
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TOLI napsal: