TOLI napsal:
Kucí měl bych tady jednu neodmítnutelnou nabídku .Jedná se o odvoz jedné slečny (zatím blíže neurčená) na radarku . Lokalita Dobříš- ozvěte se Já bych vezl tu druhou tak se někdo přihlašte ať mi to neposerete
Ať ji vozí,kdo ji píchá
tady je naděje na obráceny postup, ne?
Jj...s tím má jeden místní člen svoje zkušenosti
...není nad to,někomu dovést matraci a udělat ze sebe osla ...hlavně,když tam bude Pertla,kterej je,jak smrt
Mr GS přiložený následující obrázek:
TOLI napsal:
Kucí měl bych tady jednu neodmítnutelnou nabídku .Jedná se o odvoz jedné slečny (zatím blíže neurčená) na radarku . Lokalita Dobříš- ozvěte se Já bych vezl tu druhou tak se někdo přihlašte ať mi to neposerete
Ať ji vozí,kdo ji píchá
tady je naděje na obráceny postup, ne?
Jj...s tím má jeden místní člen svoje zkušenosti
...není nad to,někomu dovést matraci a udělat ze sebe osla ...hlavně,když tam bude Pertla,kterej je,jak smrt
No,něco na tom je.Měli byste přestat chodit na ty školení o asertivitě a občas si vyměnit názory jako chlapi.Mám teď trochu pod kulichem,tak budu chytrej,ale všechno jsem řešil ne s chladnou hlavou.Takže trocha násilí a brutality neuškodí,hlavně to nenechávat v sobě.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Třeba Já si poslední dobou říkám,že už na všechny seru...už mě nebaví bejt ten hodnej a nechat si srát na hlavu...vděku se stejně asi nikdy nedočkám...
zetor napsal:
Teď nevím,co to tady píšete,ale to je jedno...
Třeba Já si poslední dobou říkám,že už na všechny seru...už mě nebaví bejt ten hodnej a nechat si srát na hlavu...vděku se stejně asi nikdy nedočkám...
Zetore to neni o tobě,ale spíš o těch druhejch,kteří zneužijí tvoji dobrotu a ochotu ku svému prospěchu.Obecně.Tim,že se na všechny vysereš si nepomužeš,vyser se jen na ty,co tě ochcávaj.
zetor napsal:
Teď nevím,co to tady píšete,ale to je jedno...
Zetore to neni o tobě,ale spíš o těch druhejch,kteří zneužijí tvoji dobrotu a ochotu ku svému prospěchu.Obecně.Tim,že se na všechny vysereš si nepomužeš,vyser se jen na ty,co tě ochcávaj.
Asi trpim paranoiou...mě se zdá,že mě ochcávaji skoro všichni...
**** Já už potřebuju někam vyrazit na motorce,nebo mi houkne...
Upravil zetor dne 23.03.2013 17:53
Dneska je divná doba.Všude samá láska,přátelství a jiné pokrytectví.Nakonec se z toho vyklube zákeřnost.Nikdo už si pomalu neřekne pravdu do xichtu,jen samé plácání po zádech a potom pomluvy a sračky.
Hranicar napsal:
Zetore, ale ja nekde cet, ze jsi nekoho oskubal o 50Kcs na batejce...
JJ...to máš pravdu...
Jsem strašná ****...už dál takhle nedokážu žít...radši spáchám sebevraždu,než abych takhle ubližoval druhým a nedej bože je okrádal...
Upravil zetor dne 23.03.2013 18:03
Hranicar napsal:
JJ...to máš pravdu...
Jsem strašná ****...už dál takhle nedokážu žít...radši spáchám sebevraždu,než abych takhle ubližoval druhým a nedej bože je okrádal...
Tak snad víš že jsem to nemyslel vážně ne? Spíš to byla legrace, i když asi blbá...
Tak asi tušíš,že tohle taky nemyslím uplně vážně ne...?? Navíc si dostal klíč na toho svýho žluťáka kterej si mi nezaplatil...tím pádem jsme si kvit...!!!
A jasně jsem Ti řekl,že o tý padesátikoruně už nechci v životě slyšet...
Hranicar napsal:
JJ...to máš pravdu...
Tak snad víš že jsem to nemyslel vážně ne? Spíš to byla legrace, i když asi blbá...
Tak asi tušíš,že tohle taky nemyslím uplně vážně ne...?? Navíc si dostal klíč na toho svýho žluťáka kterej si mi nezaplatil...tím pádem jsme si kvit...!!!
A jasně jsem Ti řekl,že o tý padesátikoruně už nechci v životě slyšet...
To máš blbý, jednou si mě natáhl a dárky Ti nepomůžou
zetor napsal:
To nic...to je jen Petrovo ostrovtip...
Já jsem osel a Ty bereš všechno jako smrt...
Sem nikde nepsal,že seš osel ale že jsi ho udělal...to je dost rozdíl.
...a nevím o jaký vděčnosti to mluvíš? Jsem se na tebe snad někdy vys.ral?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA