Alda napsal:
Ja myslim, ze to moc hrotite.
Treba Zetorovi je uplne jedno co pije, hlavne kdyz se mota a je mu rano blbe
Přesně tak...
Puvodne jsem to chtel napsat o sobe, ale napadlo me, ze bych ze sebe udelal slusnaka a hodil to na nekoho jinyho.
Bylo to strasne rychly.. to ze jsi me napadlo jako prvni kamo
Nějak to pořešíme. Mluvil jsem s Pavlem z Radarky a doplnění sortimentu a jiný druh piva by nebyl problém. Můžeme udělat anketu, třeba někdy od března a rozhodnem se jestli Plzeň nebo Gambáč a jiné.
tato anketa je cestou do pekla, co člověk to názor a idealního stavu se nedobereme. Nikdy se nezavděčíš všem a u piva to platí 100x
Já bych se snad jen přiklonil k nějakému menšímu pivovaru, typu Poutník, Chotěboř, Rampušák apod. Tzv. velká piva mužeme lemtat kdekoli a kdykoli. Ale při tak vzácné příležitosti to chce něco fajnového
Už vím. V Třebíči je malý pivovar a tak ho ochutnáme. Dík za námět.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Nějak to pořešíme. Mluvil jsem s Pavlem z Radarky a doplnění sortimentu a jiný druh piva by nebyl problém. Můžeme udělat anketu, třeba někdy od března a rozhodnem se jestli Plzeň nebo Gambáč a jiné.
tato anketa je cestou do pekla, co člověk to názor a idealního stavu se nedobereme. Nikdy se nezavděčíš všem a u piva to platí 100x
Já bych se snad jen přiklonil k nějakému menšímu pivovaru, typu Poutník, Chotěboř, Rampušák apod. Tzv. velká piva mužeme lemtat kdekoli a kdykoli. Ale při tak vzácné příležitosti to chce něco fajnového
Pravda, europivo si nalemcáš všude. Gambáč je horší šampón než pražský patoky a když pivo, tak alespoň 11 a nebo 10, ale co má chuť a tělo. Takovej je třeba Kout. Dokud jsem neochutnal, ani jsem netušil, že nějakej takovej pivovar na Šumavě existuje. Desítka nefiltrovaná i filtrovaná výborná. 12°už bylo hutných a ta silnější, teď nebvím jestli 14 a nebo 16 už byla jako MNO 12°, ale smrtelná jak čůčo.
Já bych to neřešil. Jeden, dva sudy malých pivovarů a pak se stejně vypije i hadovi voko. Kabinek je tam dost a nejsou daleko, takže za mě - cokoliv krom europiv je fajn. A když ne, tak si huba zvykne.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Joe napsal:
Hele chodíme tam docela často (majitel má shodou okolností taky 12GSA) ale určitě to chce vzít tu jejich jedenáctku, ta desítka není nic moc. Jo a určitě to bude chtít zamluvit dopředu, vaří v malých várkách a pivo vyváží jenom do pár hospod tak aby měli.
Upravil Paul dne 11.12.2013 18:37
Joe napsal:
Hele chodíme tam docela často (majitel má shodou okolností taky 12GSA) ale určitě to chce vzít tu jejich jedenáctku, ta desítka není nic moc. Jo a určitě to bude chtít zamluvit dopředu, vaří v malých várkách a pivo vyváží jenom do pár hospod tak aby měli.
Znám se s ním osobně a docela dobře, určitě ho pozvu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Kasak napsal:
Bohumile,jak to vidíš? Budeš na svátky doma? Teda spíš jak to vidí profesoři.
Profesori povidali ze sem za posledni 3 tydny udelal velky skok kupredu.vydijou to realny,navic dnes sem byl na vysetreni kde dopadlo vse o.k. tak mi vytahli z krku tracheostomii a diru zalepili,prej se to samo zatahne a kdyz nee tak v lednu to zasijou.to uz bude brnkacka.takze k dnesku mam jen hadicku do tenkyho streva na vyzivu,tu mam ale uz od dubna ta mi neva s tou se da jezdit na motorce aji ehm....
Kupredu spatki ni krok...
Kasak napsal:
Bohumile,jak to vidíš? Budeš na svátky doma? Teda spíš jak to vidí profesoři.
Profesori povidali ze sem za posledni 3 tydny udelal velky skok kupredu.vydijou to realny,navic dnes sem byl na vysetreni kde dopadlo vse o.k. tak mi vytahli z krku tracheostomii a diru zalepili,prej se to samo zatahne a kdyz nee tak v lednu to zasijou.to uz bude brnkacka.takze k dnesku mam jen hadicku do tenkyho streva na vyzivu,tu mam ale uz od dubna ta mi neva s tou se da jezdit na motorce aji ehm....
myslíš chlastat?
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Samozrejme co jinyho
Jinak provrtanej su fest,jizva napric,zvrchu dule,pak ruzny diry po pitlikach,na krku 8 cm jizva,dira po te tacheostomii,diry mezi zebrama jak mi vypousteli vodu z plic...faktsu jak dybi me pozvejkal zralok...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Samozrejme co jinyho
Jinak provrtanej su fest,jizva napric,zvrchu dule,pak ruzny diry po pitlikach,na krku 8 cm jizva,dira po te tacheostomii,diry mezi zebrama jak mi vypousteli vodu z plic...faktsu jak dybi me pozvejkal zralok...
Tak to už jsi "lepši" než Hasičová. Inu co, chlapa jizvy krášlí
Bohumil napsal:
Samozrejme co jinyho
Jsi velký bojovník, všechna čest! Už se Ti zlepšil i pravopis, to už jsi za vodou.
Upravil hobr dne 11.12.2013 20:00
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Bohumil napsal:
Samozrejme co jinyho
No vida tak co toho nekdy např před babama nevyužít; a když řekneš že tych žraloků bylo celý hejno tak budeš za jamese bonda
Jinak je supr že ty výsledky jsou ok a schránka se úspěšně hojí
Bohumile řeknuti, že to byl boj....uf.Máš evidentně dobrej kořen.Přeju Ti ať to takhle pokračuje dál.Těsím se že na Radarce dáme žejdlík třebíčského pivečka.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!