Baví se Zubní kaz, Ušní maz a Poševní kvasinka.
Zubní kaz říká: káždé ráno ke mně do doměčku vleze takové chlupaté heblo s pastou a chce mě dostat ven.
Ušní maz říká: to ke mně každé ráno vleze taková tyčinka s vatou a chce mě dostat ven
Poševní kvasinka říká: ke mně zaždé ráno vleze takové holohlavé hovado, neví jestli chce dovnitř nebo ven a pak mi poblije celý domeček.
a zubní kaz na to: Tak toho zmrda znám taky
... a když jsme u těch poševních kvasinek, tak víte proč je vlastně bůh vymyslel???
No přece aby i ženy věděly, jaké to je žít s podrážděnou ****u
Jedla
Představ si : Jsi blondýnka. Cestuješ autobusem. Potřebuješ si nutně prdnout. Naštěstí hraje hlasitá hudba. Tak si ulevíš vícekrát, samozřejmě úplně perfektně v rytmu dunících basů a bicích. Při vystupování si všimneš cestujících, jak se na tebe pohoršeně a s hnusem dívají. Tehdy si uvědomíš, že máš na uších sluchátka a posloucháš svoji Mp3-ku.
Za sedm sekund dorazí strava z úst do žaludku.
Lidský vlas je schopen udržet váhu 3 kg.
Mužský penis představuje (v průměru) trojnásobek délky palce na ruce.
Stehenní kost je pevnější než cement.
Srdce ženy bije rychleji než muže.
Pod prsty na každé noze se nachází víc než tisíc miliard bakterií.
Ženy mrknou 2x častěji než muži.
Kůže člověka váží 2x víc než jeho mozek.
Tělo, aby udrželo stabilitu ve stoje zaměstná 300 svalů.
Ženy tento e-mail už dočetly,
Co myslíš, že dělají muži?
Stále si ještě měří palec u ruky.
Policajt na koni čeká na semaforu a vedle něho stojí chlapeček na kole.
Policajt: "Máš krásný kolo! To ti přinesl Ježíšek?"
Chlapeček: "Ano."
Policajt: "Příští rok řekni Ježíškovi, aby Ti přinesl taky světla..."
Chlapeček: "Pěkný kůň! Toho ti přinesl Ježíšek?"
Policajt: "Ano"
Chlapeček: "Příští rok řekni Ježíškovi, aby tomu koňovi dal čuráka zespodu a ne na záda.."
Slavek napsal(a):
Policajt na koni čeká na semaforu a vedle něho stojí chlapeček na kole.
Policajt: "Máš krásný kolo! To ti přinesl Ježíšek?"
Chlapeček: "Ano."
Policajt: "Příští rok řekni Ježíškovi, aby Ti přinesl taky světla..."
Chlapeček: "Pěkný kůň! Toho ti přinesl Ježíšek?"
Policajt: "Ano"
Chlapeček: "Příští rok řekni Ježíškovi, aby tomu koňovi dal čuráka zespodu a ne na záda.."
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Čáp se jen tak prochází a najednou vidí šneka, jak si to šine ven z lesa. Tak povídá: "Šneku, kam tak chvátáš?" A šnek na to: " Ale přijeli do lesa berňáci, tak zdrháme. To víš, já mám barák, moje má barák, děti mají baráky, tak zdrháme". No tak čáp neváhá, ale jak tak utíká, tak potká medvěda. "Čápe, kam jdeš?" "Ale, medvěde do lesa přijeli berňáci, tak zdrhám. To víš,já si žiju na vysoký noze, moje si žije na vysoký noze, děti si žijou na vysoký noze, tak zdrháme." Medvěd se lekne a taky prchá. Potká krtka. "Medvěde, kam zdrháš?" "Ale, krtku do lesa přijeli berňáci, tak zdrhám. To víš já mám kožich, moje ma kožich, děti mají kožichy, tak zdrháme." Krtek neváhá, popadne rodinu a prchaj. Jak tak hrabou, tak se prohrabou až do ZOO do klece s paviánama. A ten největší se hned ptá: "Krtku, co tu děláš?" "Ale, do lesa přijeli berňaci, tak zdrhám. To víš, já mám nahrabáno, moje má nahrabáno, děti mají nahrabáno, tak zdrháme". Pavián se na něj kouká a potom povídá: "Že se na to nevysereŠ. Podívej se na nás. Já mám holou prdel, moje má holou prdel, děti maji holou prdel a stejně jsme skončili za mřížemi."
Zvířátka jela na dovolenou a chovala se jako lidé:
Lišák jel s milenkou...
Osel jel s manželkou...
Vůl s celou rodinou...
Kanec jel sám a čekal, která svině se k němu přidá...
Proč je Japonsko nejrozvinutější stát? Protože tam nemají blondýnky!
A guy's talking to a girl in a bar.
He says, "What's your name?"
She says, "Carmen."
He says, "That's a nice name. Who named you, your mother?"
She says, "No, I named myself."
He says, "Why Carmen?"
She says, "Because I like cars and I like men. What's your name?"
He says, "Beerfuck."
Kupuje hospodář nového kohouta.
Prodavač mu říká: "Pozor, je to strašný nenasyta!"
Hospodář vypustí kohouta na dvorek a jde spát.
Ráno vyjde ven a kouká. Všechny slepice naprosto sedřený a kohout přešlapuje mlsně kolem plotu.
Hospodář mu povídá: "Kohoutku, šetři se, praskne ti srdíčko a bude s tebou konec!"
Druhý den vstane, vyjde ven a kouká: slepice, kachny i husy jsou úplně hotový.
Tak mu zase domlouvá: "Kohoutku, šetri se ..."
Třetí den vyjde ven a vidí, že i veverky maji dost a kohoutek leží u plotu,nožky nahoře, nehýbe se a nad ním už krouží supi.
Přistoupí k němu a se slzou v oku a povídá: "Vidíš, kohoutku, nešetřil ses a jak to dopadlo!"
Kohoutek otevře očičko a povídá: "Jestli mi vyplašíš ty supy, tak vošukám tebe !!!"
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
"Z populární postavy oblíbeného surfařského místa se stal Moko postrachem všech milovníků vodních sportů a zejména žen. Vodní lyžaře shazuje přesně mířenými skoky do vody, surfařům dává hlavičky a posléze se jim snaží ukrást jejich surfy. Před mladými ženami pak demonstruje nevybíravé kopulační pohyby.
Když Moko přesídlil ze severu na východ, zřejmě cestou dostal choutky a na východním pobřeží v přímořském středisku Gisborne se stal nefalšovaným postrachem. Už šest osob museli záchranáři lovit z vody poté, co je agresivní delfín nějakým způsobem napadl. Stejně tak mnoho plavců odmítá do vody vkročit, dokud se bude delfín pohybovat v okolí. "
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hele pry mas servisni interval 6500km, je to pravda, nebo jen hodne hodne zla pomluva?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2