Tak moja schránka dlho nevydržala, takúto deformáciu som objavil po presune po diaľnici pri teplote cez 30 stupňov a šiel som cez 160km/h. Motor mal teplotu 6paličiek. Nainštaloval som plech ktorý má schránku kryť snáď pomôže.
bubak1100 přiložený následující obrázek:
bubak1100 napsal:
Tak moja schránka dlho nevydržala, takúto deformáciu som objavil po presune po diaľnici pri teplote cez 30 stupňov a šiel som cez 160km/h. Motor mal teplotu 6paličiek. Nainštaloval som plech ktorý má schránku kryť snáď pomôže.
Preto som zainvestoval do odolnejsieho materialu. Ja zatial OK. bez najmensieho poskodenia. Ale ten plech bude ok hadam
BMW R1150GS 2002 white/blue
čau, bubáku, hele, nemáš to spíš bouchnutý zadním kolem při propružení? Kamarádovi tak minulý týden ulítla celá SPZ a ty to máš ještě pár CM před ní, takže bych řekl, že tam máš doraz zadního kola přesně na tu schránku. Kdyby tam nešáhlo zadní kolo, tak je to super místo pro lékárnu atd.
Do it my way...
Jo jo zainvestovať sa oplatilo, ja som použil čo bolo po ruke čiže starú Rakusku lekárničku , ale funkčnosť sa tomu nedá odoprieť aj keď idem bez kufrov na ľahko vždy mám kde mať lekárničku a sadu na opravu defektov. Určite to bolo od tepla z výfuku Brko Je vidieť ako je ten plast roztavený.
Jo hej, už vidim, že je ta druhá fotka taky z boku, myslel jsem, že to je roztavený i zespoda, sry, má chyba tohle je asi fakt z vejfuku. Budeš to dělat z nějakýho jinýho materiálu nebo to uděláš jinak?
Do it my way...
Vyhřívaná dečka pod zadek a nebo pod bundu. https://www.aliex...25923.html
Má to 12V zdroj a jakýsi regulátor teploty. To jsem všechno dal pryč a přímo napojil na 12V zástrčku. Protože za jízdy je palubní napětí větší, bylo to na dečku moc a začala se připékat. Tak jsem do napájecího kabelu dal 3 usměrňovací diody do série, abych ca 2V srazil dolu. Teďka perfektní... (I když je to kravina)
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...