Kasak napsal:
Ty vole to se zase řešej sračky kolem Marcelových botek.Už přišel na řadu i Servisák s otřesem mozku.Já chcípnu smíchy.
Ja už to de bil ní vlákno ani nečtu!! Jen se řešejí pi čo viny!! Já si přestanu jezdit po srazech to je samej loket otřes mozku pouta sak ra sa .kra!!!
Upravil servisak dne 27.02.2011 13:12
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jo jo,furt to čtu... Většina těch pinďourů by měla omezit masturbaci a kouření...Nedělá jim to evidentně dobře... Starosta na to vyzrál.Jede ke mě na kafe
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jasná zpráva !!§ Pozdravy vyřídim!
Jo,Servisáku doplň hvězdy ať se mužem Pičksovi zasmát,když už jsme ta jedna banda přicmrdávačů
hele ty si nedas pokoj, ze?
Je videt, ze s gumou tveho razeni a podobne inteligentnimi a kultivovanymi kamarady nema smysl uzavirat primeri, ze?
Upravil hicks dne 27.02.2011 13:56
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jasná zpráva !!§ Pozdravy vyřídim!
Jo,Servisáku doplň hvězdy ať se mužem Pičksovi zasmát,když už jsme ta jedna banda přicmrdávačů
hele ty si nedas pokoj, ze?
Je videt, ze s gumou tveho razeni a podobne inteligentnimi a kultivovanymi kamarady nema smysl uzavirat primeri, ze?
copak my jsme vykopali nějakou válečnou sekeru? Že si nejsem vědom...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mr GS napsal:
Prd*el je to tady v jídelně.Češi už sem jezdí pár let a pačuánci,kteří tady dělají,se naučili srandovně česky:
Achoj...co chceš?..maso?...hodně...hodně?Dobry?Čau...
Máte v neděli nějakej kulturní program,nebo se jentak válíte.?Že ses celej den neukázal.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Mr GS napsal:
Prd*el je to tady v jídelně.Češi už sem jezdí pár let a pačuánci,kteří tady dělají,se naučili srandovně česky:
Achoj...co chceš?..maso?...hodně...hodně?Dobry?Čau...
Máte v neděli nějakej kulturní program,nebo se jentak válíte.?Že ses celej den neukázal.
Nevím přesně jak v Afgoši,ale myslím že všeobecně,pokud tedy nejsou určený do patroly,která zrovna vychází na neděli,tak třeba za mě byla v KFORu neděle "odpočinková"... Jinak jsme fungovali Po-So od rána do rána.
zetor napsal:
Tak GSA z UK je už v Říčanech.....v pondělí se mi Mali jede na ní mrknou tak jsem zvědav co řekne.....
Tak ať ji vomrkne a projede.Na fotkách vypadala velice slušně a Parino by sem netáh šmejd se kterým budou problémy.
počkej počkej,já mám za to,že Zetor jí má v merku od Martymota? Nebo se pletu?
Sem si dycky myslel,že je to jedna fima a parino tam dodává motky.To asi žiju v omylu.
Upravil Kasak dne 27.02.2011 17:57
Kasak napsal:
Sem si dycky myslel,že je to jedna fima a parino tam dodává motky.To asi žiju v omylu.
Já bych nerad kecal,ale myslim si že ne.Že jsou každej někdo jinej
starosta napsal:
každej je někdo jinej parino nákupčí ten druhej je prodejce
Takže je to tak, jak píšu? Parino dodává motky Martymu?Protože v některejch Parinovejch inzerátech tuším bylo , k vidění v Martymoto
Upravil Kasak dne 27.02.2011 18:40
Já si tedy myslím že Parino žije v UK a Martymu ty motorky dohazuje.....Takaže Parino je jen nákupčí a Marty prodejce.Ale nevím....nechci kecat.Tak zítra se ukáže jak je na tom máša,až mi jí Mali zkoukne.....
to Kasakhledně jídla:tady je takovejch dobrot,že ikdyby tady byla česká kuchyně,tak o ni nezavadím.A žádný burgry ani podobný sra*ky nežeru.Bych po půl roce vypadal,jak ten dobytek,co sem začal strkat xicht
Jinak volno v podstatě není.Neříkám,že jsme furt v zápřahu,ale nemůžeš dávat na takovým místě žádný pravidelný volono.To snad dá rozum?
A k tomu Martymu: dělaj spolu s Parinem
Upravil Mr GS dne 27.02.2011 19:09
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Si dělám prdel,musím tě trochu píchnout,aby tady nově příchozí nebyl sám.Pravidelnost,rovná se death.
Upravil Kasak dne 27.02.2011 19:12