Ivo Bohuslav napsal:
Přišel jsem snad o něco.......?
Docela jo...je na světě člověk...nebo tak na první pohled aspoň vypadá ...co by tě v noci zahlušil,jak nic Od něj by braly roha i cikády
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
S chrápáním kamarádů mám své zkušenosti A o "Hasičovi" mi nemluvte - Eva doteď vzpomíná, když si před lety postavil v Ga-Pa stan kousek od nás - fakt síla.
A můj a Držákův dlouholetý kamarád Puk, to vychytal k dokonalosti - chrápe ještě víc než "Hasič" - když někam jedeme, tak nám rozdá večer špunty do uší a sám jde spát, až spíme my - jinak se to nedá
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
S chrápáním kamarádů mám své zkušenosti A o "Hasičovi" mi nemluvte - Eva doteď vzpomíná, když si před lety postavil v Ga-Pa stan kousek od nás - fakt síla.
A můj a Držákův dlouholetý kamarád Puk, to vychytal k dokonalosti - chrápe ještě víc než "Hasič" - když někam jedeme, tak nám rozdá večer špunty do uší a sám jde spát, až spíme my - jinak se to nedá
Tak na tohodle,by ti nepomohlo nic.Zkoušel jsem pustit film z noťasu do sluchátek na plno a hlavu ještě pod polštář a stejně jsem ho slyšel...ani prsty do uší nepomohly,nehledě na to,že tak se spát taky nedá
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak jedině bys musel vzít vyžvejkanou žvýkačku a nacpat si ji do uší jak v tom jednom dílu Mr.Bean (jak jel ve vlaku)
[quote]Mr GS napsal:
To ti závidím...aspoň ses vyspal,ikdyž špatně
Já jsem v Jeseníkách na Ovčárně a na pokoj jsem dostal týpka,co chrápe víc,než Kašák s Hasičem dohromady...a to přísahám,že nepřeháním...usnul jsem až v 6 ráno,když se on vzbudil...ještě,že se na to vykálel a jel po snídani domů Nikdy v životě jsem nic takovýho neslyšel a do dneška bych nevěřil,že tohodle je schopnej člověk [/quote
Petře nedá se furt vyhrávat
Upravil Jarys dne 26.03.2013 11:07
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Hasič - tys byl tak maximálně nějaká "nachlazená" myška Ale díky tvému chrápání jsme s Evou podle zvuku našli náš stan, když jsme se k ránu vraceli z "kultůry" v párty stanu
Jarys napsal:
[quote]Mr GS napsal:
To ti závidím...aspoň ses vyspal,ikdyž špatně
Já jsem v Jeseníkách na Ovčárně a na pokoj jsem dostal týpka,co chrápe víc,než Kašák s Hasičem dohromady...a to přísahám,že nepřeháním...usnul jsem až v 6 ráno,když se on vzbudil...ještě,že se na to vykálel a jel po snídani domů Nikdy v životě jsem nic takovýho neslyšel a do dneška bych nevěřil,že tohodle je schopnej člověk [/quote
Petře nedá se furt vyhrávat
neloknul sis moc?
Mr GS přiložený následující obrázek:
Tonda napsal:
Tak na tohodle,by ti nepomohlo nic.Zkoušel jsem pustit film z noťasu do sluchátek na plno a hlavu ještě pod polštář a stejně jsem ho slyšel...ani prsty do uší nepomohly,nehledě na to,že tak se spát taky nedá
a zkusil jsi prst do zadku??
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tonda napsal:
Tonda napsal:
a zkusil jsi prst do zadku??
Jako jemu?
Třeba
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Chlapi jak to je s převodem z CZ účtu na €?
Dohodli jsme se s xnokiax na prodeji plotny http://www.bmwgs....d_id=17802
Jenom nevíme jak to je.
F 650 GS (00)