TOLI napsal:
Ne už na něj se.ru no možná pokud to půjde tak bych do něj navlíkl ty hliníkový tyčky vodotěsnej a velkej byl dobře když teda zrovna nepraskly tyčky.
Tak mi změř,jak jsou ty tyčky dlouhý...nějaký tu mám...třeba by šly použít...
Já si na podzim koupil colemana.S microfleecovou kapsou na nohy a to je paráda a vopravdu to asi bude chtít jednou za dva až tři roky ten spacák vyměnit.Ten starej je už jak když se přikreješ novinama.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Já si na podzim koupil colemana.S microfleecovou kapsou na nohy a to je paráda a vopravdu to asi bude chtít jednou za dva až tři roky ten spacák vyměnit.Ten starej je už jak když se přikreješ novinama.
Já mám Huskyho 3 roky (nikdy víc už teda,protože zipy šli hned při druhý akci),ale zatím mi v něm zima ještě nebyla...buď to bude tím,že má extrém do -18°C a nebo tím,že jsem v něm spal vždycky na sračku...
Upravil zetor dne 02.04.2013 20:32
Eman_ napsal:
rád bych vám zapujčil svůj spacáček od sira josepfa,ale tajemství tepla si nechám pro sebe.....
Kámoš a jedna známá (horolezkyně co byla párkrát už i v Himalíjích) říkaji,že jedině od Rakoncaje (Sir Joseph)...nějak se mi nechce dávat min. 7000kč...
"no tak to su sice fajn dva senzory ale este by mal byt jeden ten sposobuje to ze ked zabrzdis na prednu brzdu zacne mtoroku dvyhat zadny tlmic sa vysunie na plno a prednu brzdu vtedy povoli keby tam ten senzor nebol tak zdvyhnes mtoroku na predne koleso a to sa xo zapnutym abs neda. ten senzor tam musi byt nikde na 100 pro ak neni v tlmici ani v kivke tak je na niakom gyro principe alebo nevem akom ale to byste uz mali vedeit vy chlapy"
Malinká má taky dvě motorky doma tak si je potají půjčuju. Rovně mi to celkem už jde ale to zatáčení musím ještě trénovat
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko