Bohumil napsal:
Samozrejme co jinyho
Jinak provrtanej su fest,jizva napric,zvrchu dule,pak ruzny diry po pitlikach,na krku 8 cm jizva,dira po te tacheostomii,diry mezi zebrama jak mi vypousteli vodu z plic...faktsu jak dybi me pozvejkal zralok...
No když jsi mi to ukazoval, tak to spíš vypadalo jak břicho Japonce po harakiri. Zítra se snad zastavím.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Bohumil napsal:
Samozrejme co jinyho
Jinak provrtanej su fest,jizva napric,zvrchu dule,pak ruzny diry po pitlikach,na krku 8 cm jizva,dira po te tacheostomii,diry mezi zebrama jak mi vypousteli vodu z plic...faktsu jak dybi me pozvejkal zralok...
No když jsi mi to ukazoval, tak to spíš vypadalo jak břicho Japonce po harakiri. Zítra se snad zastavím.
Válečný veterán po zalehnutí granátu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Bohumile,jak to vidíš? Budeš na svátky doma? Teda spíš jak to vidí profesoři.
Profesori povidali ze sem za posledni 3 tydny udelal velky skok kupredu.vydijou to realny,navic dnes sem byl na vysetreni kde dopadlo vse o.k. tak mi vytahli z krku tracheostomii a diru zalepili,prej se to samo zatahne a kdyz nee tak v lednu to zasijou.to uz bude brnkacka.takze k dnesku mam jen hadicku do tenkyho streva na vyzivu,tu mam ale uz od dubna ta mi neva s tou se da jezdit na motorce aji ehm....
husty! ja moc na tyhle sileny davky patosu nejsem, pripadne kdyz samec samci pofoukava bolistky... NICMENE.. VEDES SI DOBRE, VOJAKU!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bohumil napsal:
Samozrejme co jinyho
No vida tak co toho nekdy např před babama nevyužít; a když řekneš že tych žraloků bylo celý hejno tak budeš za jamese bonda
A že žádnej nepřežil!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pret chvilu se tu stavil tonda a prinesl motoroute...kuna rudo na cem to jedes ? taky sem na ni uz jel,jede jak pila ale to je vsecko,ta dusa tam chibi to je bezdebaty...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Pret chvilu se tu stavil tonda a prinesl motoroute...kuna rudo na cem to jedes ? taky sem na ni uz jel,jede jak pila ale to je vsecko,ta dusa tam chibi to je bezdebaty...
Hlavně mně moc nepomlouvej. S tou duší máš pravdu a podle mého názoru to začíná být u většiny motorek. Nějak se nám to sjednocuje a všechno stejně bude za pár let čínské
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Bohumil napsal:
Tak kamaráde, v sobotu ti ještě dovezu dárek od Přemka z Renocaru - dal mi ho dneska pro tebe, abych ti ho předal. V sobotu se zastavíme s Evou jak pojedeme do Brniska na pivo - tak nás cca v 17,15h čekej.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
..a nějaké dárečky pro Bohumila schovávám doma od Boba z Práglu takže ty dostane až doma a to znamená, že dom musí
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/