naštěstí mi to do emailu nechodí,přišel jsem z TRX,kde jsem si lehce rozhejbával zlomený žebro,začal číst,kde jsem skončil po19:00 a poslední stánka byla 64 a než jsem dočet tak 66,kurňa já ale pomalu čtu
Upravil strogas dne 12.05.2014 22:55
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
...si to čtu teď ráno, kde jsem skončil včera uff to je stránek jste se večer nějak rozjeli.....už se nevyznám v ničem :-D
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
1.6. odpoledne jedeme s Hugitkou na Vidžín domluvit vše potřebné ohledně Westu. Kdo se přidá? Macka bych určitě potřeboval s sebou kvůli záležitostem ohledně kapely.
xHackerM napsal:
1.6. odpoledne jedeme s Hugitkou na Vidžín domluvit vše potřebné ohledně Westu. Kdo se přidá? Macka bych určitě potřeboval s sebou kvůli záležitostem ohledně kapely.
Macek01 napsal:
Jinak tedy zatím na grilování potvrdili:
Kuba
Milan
Martin
Michal
Klárka
Radek
Tomáš
Petr
Roman
Karel s drahou polovičkou
Jinak holky si sebou vzít můžete to je jasný :-)
a tu "megalomangastromotoonoffroadpárty" vidíš asi jak časově cca, (možná, že bych rovněž přišel se svou drahou polovičkou)...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Macek01 napsal:
Jinak tedy zatím na grilování potvrdili:
Kuba
Milan
Martin
Michal
Klárka
Radek
Tomáš
Petr
Roman
Karel s drahou polovičkou
Jinak holky si sebou vzít můžete to je jasný :-)
a tu "megalomangastromotoonoffroadpárty" vidíš asi jak časově cca, (možná, že bych rovněž přišel se svou drahou polovičkou)...
Já myslm, že by jsme to zahájili tak od 6ti, ale v podstatě je to jedno. Já budu připravovat věci tak od 16ti hodin
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!