Po poledni se dneska chystám na motorce po D1 z Brna do Prahy. Dejte prosím vědět kdo dnes pojedete po D1 přes vysočinu v jakém stavu je dálnice.
Když jsme se teď díval na kamery, tak to vypadá jen jako vlhký asfalt.
Díky A.
BMW 1200 GS a ///M3
@Alda www.dopravniinfo.cz když si zapneš i kamery, tak vidíš celý úsek prakticky online. Já jel ve středu do Jihlavy a ačkoliv to chvílema vypadalo na zapadnutí (alespoň dle projevů počasí), tak nakonec to bylo naprosto bez problémů. Dnes si myslím, to bude dle předpovědi obdobné.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tak dnes ráno na Šumavě (752m n.m.) při cestě do práce jsem dal svůj osobní rekord v jízdě při minimální teplotě.
Zatím to bylo mínus 2,5st.C. Dnes rekord mínus 4st.C
Viz foto. Foto lehce rozmazaný, protože byl omrzlý displej navigace.
bmwvvv přiložený následující obrázek:
Boha jeho, nenašel by se někdo, kdo by zařídil normální počasí...? Stačilo by mi, aby už nepadal ten bílej svinec a bylo třeba 10 stupňů. Normálně si na počasí nestěžuju, ale co je moc, to je moc!!!
...songs from the wood make you feel much better...
Boha jeho, nenašel by se někdo, kdo by zařídil normální počasí...? Stačilo by mi, aby už nepadal ten bílej svinec a bylo třeba 10 stupňů. Normálně si na počasí nestěžuju, ale co je moc, to je moc!!!
Na letnim case je dobre to, ze muzes o hodinu dele sankovat
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já věděl, že tady dostanu rozumné odpovědi a získám cenné rady... ale jsem ateista, díky bohu! a sáňkama jsem dnes ráno zatopil, páč už mi kromě trpělivosti dochází i palivo...
No nic, jdu na půdu pro sněžnice.
...songs from the wood make you feel much better...