zetor napsal:
Já si tedy myslím že Parino žije v UK a Martymu ty motorky dohazuje.....Takaže Parino je jen nákupčí a Marty prodejce.Ale nevím....nechci kecat.Tak zítra se ukáže jak je na tom máša,až mi jí Mali zkoukne.....
A Mali je jejich tichej spolecnik a dohazuje jim nezkuseny zajemce na ty hur prodejny motorky.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Vevis: No jasně - zase budou prašule Marty a Parino je jedna firma. S motorkama od nich zkušenost nemám, pouze nějakej ten doplněk. Jedu se tam mrknout jenom proto, aby nejel zbytečně takovou dálku! Vim, jak jsme byli nasra.., když jsme jeli 300km a motorka pak totální šrot No a možná se na zpáteční cestě stavim v Ďouratechu a nakoupim svýmu rozebranýmu báwíčku nějakej ten doplněk. Samozřejmě za ty prachy co dostanu od Martyho
Upravil MALI dne 27.02.2011 19:24
Doufam,ze jsi to vzal jako vtip? Snad nebyla sance to pochopit jinak?A to neni zadna narazka na policii!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Čus Mali naposledy jsme se viděli na posra-ný akci u Plaňan/P.Zamy/Na fotkách vypadá luxusně,tak snad bude ok.Když jsem kupoval já,tak jsem přijel,zaplatil a jezdím stále.Nemám teda od Martyho.
Když je hlad,je i husa dobrá.
To Vevis: Samo, že jsem to vzal ve srandě. Když to tady poslední dobou vidim jak se to tady mele, tak se musim jenom smát a raději už nereaguju
To Kasak: Já si Tě pamatuju - snad se příště sejdeme při lepší příležitosti! No ta výročka u Český Lípy taky vypadala na fotkách pěkně a pak to byla hrozná mrcha Nikdy jsem u Martyho motky nijak detailně neprohlížel, ale na první pohled vypadaly dobře a hlavně jich tam bylo hodně, což je pro kupujícího velký plus, protože si může vyzkoušet všechno možný. Uvidíme..
Mám doma rozebraný 2 12ky - mojí a Marisovu. Čekám na tlumiče s Hyperprama po GO a na vyleštěný svody. Startér jsem si přivezl už v pátek. Teď ještě všechno namontovat, vyměnit řemen udělat servis a můžu zase vyrazit
MALI přiložený následující obrázek:
MALI napsal:
Mám doma rozebraný 2 12ky - mojí a Marisovu. Čekám na tlumiče s Hyperprama po GO a na vyleštěný svody. Startér jsem si přivezl už v pátek. Teď ještě všechno namontovat, vyměnit řemen udělat servis a můžu zase vyrazit
Taky si myslim,že se na nějaký akci potkáme.Nejsme zas takový ignorantský analfabeti,jak to vypadá.
Tak dneska byl Mali u Martyho a ta ADV prý žádná sláva.Hodně zoxidovaná.Že by do ní nešel.Ale koukam dneska přibyla jedna Adventůra na motorkáře.....co na ní říkáte? http://www.motork...41179.html
Taky je to Angličan,abs je sice dobrý,ale třeba já ho vůbec nevyužiju.Vypadá navoněná,když tam píšou 22000,tak tomusej něčím doložit,jinak tomu nevěř.Do Zlína z Budějek je to kur-va štreka,abys tam jel zbytečně.Kámoš koupil motku z Anglie,taky byla ošumělá,ale vyčistit a vyleštit není zas tak časově náročný a ještě tě to bude i bavit.V Anglii totiž motky parkujou normálně venku na ulici,do garáže ji tam dávaj jenom němci.
no já ABS ocenil hned druhej den co sem si motku přivez, na kruhaci sem nedostal prednost a myslim si ze hlavne diky tomu sem si nedal na tlamu..
R 1100 GS