falcons napsal:
Můžete mě někdo znalý vysvětlit jak je to s kolama na auto a jak poznám který ty rozměry jsou homologovaný pro moje auto? Jde mi hlavně o ten zális nebo jak se tomu nadává. Ani nevim co to přesně je
Použil jsem několik konfigurátorů kol na svoje auto a ve všech mi to ukázalo že kola 8x17 s roztečí 5x120 ET (zális) 40, jdou na moje auto. Ale pán od OZ kterýho jsem kontaktoval mi napsal, že pokud dám zális 40 tak potřebuju podložky a že to neni pro moje auto homologovaný. Prej je pro BMW 330xd, E90 zális ET29
Divný ale je naopak, že když na těch konfigurátorech dám svoje auto a vyberu jiná kola která tam sedí, a dělaj je ve dvou verzích ET29 a ET40, u ET29 píšou No certificate a modicikace nutná.
řekněte mě někdo jaký je správný rozměr kol pro E90, jsem z toho jelen v říji
jj 17
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
konkrétně jsem chtěl tyhle ale prej je to špatně:
falcons přiložený následující obrázek:
[160.77Kb]
Upravil falcons dne 15.04.2013 13:45
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
přitom když dám product details, tak píšou certificate PB+VB a no modification need:
falcons přiložený následující obrázek:
[134.9Kb]
Na tom podobným jezdí fordy... Moje zkušenost , pouze origo kola , pokud jiný tak za cca stejný peníz a aby seděla poklička bmw. Někde u ostravy se origo vyrábí a sada 17 bez středů někde kolem 12-15000 . Tady máš nějakej konfigurátor http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/
Upravil Milda_Km dne 15.04.2013 13:59
Zetore ty na mě takhle myslíš jo? Ještě stim vydrž musim najet ještě tak 2800km na olej a destičky nevim no ty odhaduju že by ještě 10 mohli dát.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Zetore ty na mě takhle myslíš jo? Ještě stim vydrž musim najet ještě tak 2800km na olej a destičky nevim no ty odhaduju že by ještě 10 mohli dát.
V poho...destičky mám do druhýho dne...jen se koukám...
Ten olej s filtrem budeš chtít do Machova,nebo až na další akci...??
Ale jo vem to sebou ,ono se to nezkazí filtr pokud je možno tak KN nebo nějakej inteligentní co má dole šestihranou hlavu na vyndání
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.