Zetore,sakra...ty máš nějakej flek na optice na foťáku....kdypak jsi to naposled čistil?To není,jak s motorkou,co?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Zetore,sakra...ty máš nějakej flek na optice na foťáku....kdypak jsi to naposled čistil?To není,jak s motorkou,co?
Jakej flek voe...??
Jo,sorry...teď na to koukám a je to Pertla...jen je na každý fotce,tak jsem myslel,že tam máš takovej flek
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já chci taky gumičky. Sice nevim jaký a na co, ale jestli pomůžou, tak je chci taky
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
což o to velikost dobrá, ale vždyť je uprostřed díra. O takový gumičky já nemam zájem
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Teˇkoukám že o stránku vedle si psal o tom prevítu na plasty ... no je ta takový ten gel jak jsme se bavili na ty zašlý pasty pod sedlem?
Jestli jo, tak ten mi vem do Číhotě taky
Pertla napsal:
Teˇkoukám že o stránku vedle si psal o tom prevítu na plasty ... no je ta takový ten gel jak jsme se bavili na ty zašlý pasty pod sedlem?
Jestli jo, tak ten mi vem do Číhotě taky
kam se poděla motorkářská tématika a prodej motodoplňků? Tady se nabízí samý gumičky, erotický kroužky a gelíky aby ty plasty líp klouzaly
falcons napsal:
kam se poděla motorkářská tématika a prodej motodoplňků? Tady se nabízí samý gumičky, erotický kroužky a gelíky aby ty plasty líp klouzaly
Je to v prdeli...aspoň ten Toli se drží a chtěl jen olej a filtr...kdežto Pertla Erekční gumičky a gel na prdel...