No,to je pravda.Mě už jednou to lóžo odešlo na cestě do Turecka a kámoš co sním zase jedu mě tak trochu straší.Asi nechce zase 4 dny někde kempovat
Upravil rummen1150 dne 28.04.2013 09:38
Toto je číslo pro AX ložisko na hřídel s pastorkem (to je stejné na všech modelech BMW už od "dvouventilů".
rummen1150 - objednací číslo pro ložisko na R115O je 33121242211 a stojí cca 1285Kč bez DPH u dealerů BMW. Gufero pro R1150 má číslo 33127663482 a stojí cca 529Kč bez DPH. U Ježka to bude o něco levnější.
LukyGS - ložisko a gufero pro R1150 je naprosto odlišné jak na R1200
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
JJ, určitě máš pravdu
Proto jsem napsal asi...vím že některé ložisko bylo shodné pro všechny modely ale zaboha jsem si nevzpomenul které
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Gufero jsem na svojí motorce měnil je tam rozměr 85-110-10 a nakonec jsem koupil červený, dvoubřitový gufero na Škodu 120 Rozměr 85-110-13 ale v pohodě se tam vešlo, kovovou styčnou část s guferem jsem přelešti patnáctistovkou smirkovým plátnem, namazal a drží parádně. červený gufera byly vždy kvalitnější a měkoučký a hlavně cena 50 KčJ.C.
schrek napsal:
Kasak: pekny ale ty prsicka budou stat hodne co tam chybjej
Jj, přesně jak říkáš. Prsíčka na pařez jsem sháněl na podzim s tátou na burze a nebyla tam vyjímka cena kolem 5 000,-
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
schrek napsal:
Jj, přesně jak říkáš. Prsíčka na pařez jsem sháněl na podzim s tátou na burze a nebyla tam vyjímka cena kolem 5 000,-
Burza není zrovna to správný místo na shánění dílů.Ten dobytek neví co si říct,jak je nenažranej.Každopádně tenhle s malym blatníčkem,je za dobrou cenu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
schrek napsal:
Burza není zrovna to správný místo na shánění dílů.Ten dobytek neví co si říct,jak je nenažranej.Každopádně tenhle s malym blatníčkem,je za dobrou cenu.
Jo, tak to máš pravdu, je to hnus ...Jenže nějak jsem nenašel jiné místo, kde konkrétně ta prsa koupit...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..