Bohumil napsal:
Nojo...3 mesice sem nevolal jen platil tak musim udelat operatorovi nejaku skodu..
Telefon mám v profilu Bohumile
Jinak mám moc velikou radost, že i když ne úplně ou kéj, je ti už ou líp. Přeju, ať ty Vánoce doma vyjdou a pak už je to jenom dobrý, čus
Dobré ráno BOHUŠU!!!Tak já netušil,že je něco lepšího jak SEX a jízda na GSu,ale je taková věc a to slyšet tě po těch měsících po telefonu!!!!Tak se drž a brzo čau u nevěsty na čajíčku[left]Takže dobré ráno,dobrou chuť a hlavně dobrou náladu...
Tak mam kluci dobrou zpravu,zitra jdu dom ! No dom...budu ve svatoborice-mistrin u druzky pac su jeste slaboucke a potrebuju opatrovat atd...je to 11 km od veterova takze mladyho muzu kdykoli necekane zkontrolovat chi,chi.
Ted to dulezity,dnes tu byl Tonda a predal mi zbytek vybrane hotovosti.nevim co na to rict vsem moc dekuju kamaradi.
Kupredu spatki ni krok...
tak ščastnů cestu Bohůšu a ať se máš jak v bavlnce ty náš kluku
Upravil Milan V dne 18.12.2013 17:26
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Bohumil napsal:
Tak mam kluci dobrou zpravu,zitra jdu dom ! No dom...budu ve svatoborice-mistrin u druzky pac su jeste slaboucke a potrebuju opatrovat atd...je to 11 km od veterova takze mladyho muzu kdykoli necekane zkontrolovat chi,chi.
Ted to dulezity,dnes tu byl Tonda a predal mi zbytek vybrane hotovosti.nevim co na to rict vsem moc dekuju kamaradi.
Bohumil napsal:
Tak vité zase po čase doma; Zétra jedu přes Sv.Mistř. ráno do a odpo ze Žeravic tak tam na tebe nekde zatrobim
Nazdar to mas opravdu super darek pod stromek. Hlavne naber silu at brzo jezdis. Krasny svatky ti preju.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
...........Uuuuuuuuuff!!!
Bohumile, neznáme se, ale asi budeš silnější než silnica .....
..šťastné a veselé......
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Slovy klasika:
"Já myslím že promluvím za Vás všechny, když řeknu: Nemusí pršet jen když kape."
:-D
Ač se neznáme, tak přeji zdárnou rekonvalescenci a návrat zpět do sedla.