Ale zase si mozes za jízdy vyměnit svíčky a dolit ostřikovače...a to topení je taky super ty gumový kolena. ma to aspoň radio VKV???
Kupredu spatki ni krok...
Hrabe_X napsal:
S tak starou kraksnou by tě stejně za chvilku úřady jenom lynčovali.
Vojenský Pionýr? S tím se dělalo zadýmení prostoru nebo k čemu to bylo dobrý?
Buchanka je super, dokud teda nenarazíš. Protože dedormační zóna jsou tvoje nohy.
Honzíku už taky stárneš a zapomínáš
Přece pamatuješ ještě dobu bez mobilních telefonů...
Aby lampióni přišli do práce když se naléhavě potřebovalo, aktivovali se spojky a když si měl třeba posádku v Kroměříži, tak k panelákům vyrážejí vojáci na pionýrech aby je svolali...
Zdeni my tam měli maximálně tak radiostanici P-123 chcete-li R-123 kdo nevládne ruštinou, tam žádné rádio nebylo
..objednavka na Sunlight V67S cca v plne poslana, zaloha zaplacena.
Mmch budu to mit hodne i na litani s dronem (hledame psy atd. uprchle za $$$).
Doufam, ze se konecne trochu rozhejbu/rozhejbeme.
Upravil hicks dne 16.09.2025 10:41
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Gratuluji Kubajs já už taky finišuju a jenom se nemůžu rozhodnout mezi vestavbou do MB Sprinter nebo fabrikou dodávka Malibu,Knaus,Pössl,ale asi to vyhraje fabrika je to rychlejší +levnější.Doufám,že si někdy uděláme s našema Kubíčkama výlet.I když nechápu jak to všechno stíháš CGI je online do toho hledáš srnčata,vozíš zvířátka na veterinu,procházky s Bobíkem ustlat mu.
Imho co dělají motorradi víš ještě kde je máš ve stodole po slámou,nebo už na ně jenom chodí Bobík chcát.
Bob napsal:
Gratuluji Kubajs já už taky finišuju a jenom se nemůžu rozhodnout mezi vestavbou do MB Sprinter nebo fabrikou dodávka Malibu,Knaus,Pössl,ale asi to vyhraje fabrika je to rychlejší +levnější.
...vetavba je pro tři malá, tedy jestli nechceš nechávat paňmámu doma, pak bych to chápal
Bob napsal:
Doufám,že si někdy uděláme s našema Kubíčkama výlet.
... beru malou a jedem s Vámi
Bob napsal:
I když nechápu jak to všechno stíháš CGI je online do toho hledáš srnčata,vozíš zvířátka na veterinu,procházky s Bobíkem ustlat mu.
... nestíhá ...
Bob napsal:
Imho co dělají motorradi víš ještě kde je máš ve stodole po slámou,nebo už na ně jenom chodí Bobík chcát.
...Bobik by si nedovolil a náhodou, ještě pořád je poznat, jako mají motorrad barvu tedy ještě nedávno tomu tak bylo
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Bob napsal:
Gratuluji Kubajs já už taky finišuju a jenom se nemůžu rozhodnout mezi vestavbou do MB Sprinter nebo fabrikou dodávka Malibu,Knaus,Pössl,ale asi to vyhraje fabrika je to rychlejší +levnější.Doufám,že si někdy uděláme s našema Kubíčkama výlet.I když nechápu jak to všechno stíháš CGI je online do toho hledáš srnčata,vozíš zvířátka na veterinu,procházky s Bobíkem ustlat mu.
guten abend
no co... myslis, ze neco stiham?? jasne, ze nestiham : P NICMENE z obytnaku se da moc dobre pracovat.
S vejletem samozrejme pocitej.
Mmch souhlas s Vjetrnikem -- vestavby se mi MOC libi.. ale abyste nebyli nestastny z velikosti.
U korpulentnich ridicu to muze byt jeste markantnejsi.. si predstav, ze si treba budes chtit jit lehnout a budes v ulicce drhnout : P A mozna.. mozna se ani neotocis o 90 stupnu
+ melo by to mit velkou postel. Pozor na malou.
Neni to M-B, ale Sunlight ma imho ted dost chutnej sondermodell Cliff Greentrek 4x4:
https://www.sunli...greentrek/
Upravil hicks dne 16.09.2025 20:13
17 cm
Vjetrnik napsal:
...Bobik by si nedovolil a náhodou, ještě pořád je poznat, jako mají motorrad barvu tedy ještě nedávno tomu tak bylo
Bobik miluje LCcko(!) uz od mala.. ma ho silne zafixovany.
17 cm
hicks napsal:
Mmch souhlas s Vjetrnikem -- vestavby se mi MOC libi.. ale abyste nebyli nestastny z velikosti.
U korpulentnich ridicu to muze byt jeste markantnejsi.. si predstav, ze si treba budes chtit jit lehnout a budes v ulicce drhnout : P A mozna.. mozna se ani neotocis o 90 stupnu
... aby ale do té postele vůbec došel, nezůstal zaseklý do rána v uličce a na postel se celou noc jen nedíval "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
hicks napsal:
... aby ale do té postele vůbec došel, nezůstal zaseklý do rána v uličce a na postel se celou noc jen nedíval
Nebud drzej Jelene Knause už jsem měl a když prolezu ve sprinteru mezi 4 x 1250 GS při kurtování fakt mě ulička nebude dělat problém,vyzkoušeno.
Bob napsal:
Nebud drzej Jelene Knause už jsem měl a když prolezu ve sprinteru mezi 4 x 1250 GS při kurtování fakt mě ulička nebude dělat problém,vyzkoušeno.
...navic co je mekke, to se vzdycky da zmacknout, ze jo? : P
mmch cela familie, vcetne Matýse (pes) byla z vobytnaku nadsena.. asi je to logicky krok z GS. Proste vozi vic vseho, vcetne pasazeru.
Taky se mi libi vestavby... ale my se tam (s kolama atd) proste nevejdeme.
Nebo jo, ale pak uz to neni Becko, ale Cecko..
17 cm
Tak moje maringotka dnes odjela s novým majitelem, ať mu dělá stejnou radost ... než přinese Ježíšek nový, jsem jak bez ruky
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[216.73Kb]
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."