…v sobotu si jedu do Bystřice p. Hostýnem pro blinkry, tak kdyby se chtěl někdo svézt se mnou dejte vědět
…mám tam být v 11:00, tak budu z NJ vyjíždět okolo desáté. Nebo bychom mohli vyjet trochu dříve (třeba v 9:30), courat se oklikama do Bystřice p. H. a pak to vzít zase jinudy zpět. Doma bych potřeboval být ve 14:00.
…na neděli zatím nemám nic, tak objednejte hezké počasí a naplánujte něco zajímavého …přidám se
Co kluci z okolí Brna? Jestli tady někdo je kdo by se chtěl v případě, že nebude pršet projet. Tak zítra tj. sobota sraz v 11:00 h na benzínce, výpadovka na Vídeň v Brně-Modřicích, OMW, poslední v Brně).
Upravil joe dne 27.11.2009 18:59
To prezi: Já mám zítra dopoledne plánovaný přesun z Ovy do štbk. Tak přemýšlím že bych to s Tebou a případně ze zbytkem kdo se přidá tu bystřici dal a potom bych se odpojil. Jen pojedu z třema kuframa takže žádný off.
Splněný sen moje 1100GS
to jencekgs:
prima, tak zítra v 9:30 v NJ na Shellce a pojedeme jen po silnici ...že ty si nechceš ušpinit ten novej obleček?
Upravil prezi dne 27.11.2009 19:49
To taky, ale hlavně budu mít tři kufry. Jo až uvidíš moji rablu jak je zasraná u spišského hradu stavěli dálnici, tkže tak 10km po takové sračce až to nebylo pěkné. Tak zítra budu v jičině. Nevím která to je pumpa??
Splněný sen moje 1100GS
...je to ta u posledního kruháče směrem na Val. Meziříčí (musel jsi jet okolo když jsi jel ke mně) GPS 49°35'32.87"N; 18°0'48.7"E http://amapy.cent...s-shell-nj
Upravil prezi dne 27.11.2009 20:02
To pert: Ty brďo ty musíš padat aby si nevypadl ze cviku.
Tak doufám že zase s Tatrou nebudeš dělat nějaké ďábelské kousky jako na té foto
Splněný sen moje 1100GS