Přesně tááák.Z UK bude každá trochu chycená,ale nedokážu si představit,že by nějakej baworák byl strašně rezavej.Když je někdo leštič,tak mu i pár rezavejch šroubku přijde jako motorka na odpis.Já mám ADV,taky z UK a jsou tam rezavý šrouby na kotoučích a úplně oprýskaný prsa motoru.Nevypadá to jak z výlohy,ale no a co?Funguje bezvadně a tech pár blbostí se dá vyměnit nebo opravit.Furt lepší než jezdit na stočený leštěnce bez ABS,když váží 260kg.ABS neoceníš dokud ho nepotřebuješ,ale až ho potřebuješ a nemáš ho,tak poznáš...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No trochu chycená bych bral jako třeba nějaký šrouby a tak jako píšete. Sám mám motorku z Anglie a takhle teda nevypadá. Pro objektivnost přikládám fotky. Motoricky se na poslech zdála v pohodě, v koncovym převodu vůle žádná, přední čep se zdál taky OK. Spojka prý měněná. Výbava taky dobrá. Lehlá byla na obě strany - na levo bych to tipnul jen na místě, po pravý straně se určitě chvilinku vezla. Přední spodní brejle byly stříkaný (vím že se běžně loupou, tak možná proto), taktéž některý šouby na kotoučích a byly stříkaný i oba válce - bohužel ne moc kvalitně. Převodovka flekatá, ale to je asi normál. Sedlo mělo pár dírek a levej polep na nádrži byl trochu ořezanej a samo další věci + chyba ABS. Je mi jasný, že s 80 tkm to asi nebude voňavka jako prase, ale já bych do ní asi osobně nešel. To bych raději počkal nebo si koupil normální 1150. Třeba ta výročka pro kolegu od Boba vypadala mnohem líp, i když ty kilometry na ní znát trochu byly. Je to na Zetorovi.
MALI přiložený následující obrázek:
Mne přijde ta od Martyho celkem v poho, je to 2003 tak je pochopitelný že stav odpovídá 8 let a 81000km v provozu
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
No a to asi jen to nejhorší čeho jsem si všimnul. Na živo to vypadá ještě o něco hůř. Nicméně cena asi odpovídá. Jinak po technický stránce bude asi OK. Posuďte to sami a poraďte mu. Nejsem žádnej profík - pouze laik, co rád jezdí na BMW
Upravil MALI dne 28.02.2011 11:28
Jinak bych chtěl veřejně moc poděkovat Malimu za ochotu pomoct a zajel se mi na mašinu podívat.Ušetřil jsem den dovolený a 280km cesty.Ještě jednou díky...!!
Ten ADV s 22tkm....Volal jsem pánovi a on jí dovezl z UK.Km jsou poctivé doložené serviskou.Prý stála od r.2004 v garáži.....
Upravil zetor dne 28.02.2011 11:32
A po 7 letech si na ní vzpoměli a prodali? To je trochu divný nemyslíš?
Upravil Jarys dne 28.02.2011 11:35
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko