Zetore prosím tě ty děláš do klíčů? ...teď jsem řešil vysílač na central u auta, prej když v něm vyměním baterku tak se to musí znova nějak zase spárovat s klíčem ....poradíš? jo a je to červené "ferari z Kvasin alias Škoda Felicia 1,3 MPi"
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
Zetore prosím tě ty děláš do klíčů? ...teď jsem řešil vysílač na central u auta, prej když v něm vyměním baterku tak se to musí znova nějak zase spárovat s klíčem ....poradíš? jo a je to červené "ferari z Kvasin alias Škoda Felicia 1,3 MPi"
Jako, že máš filcku s dálkou...??
U 95% aut můžeš měnit baterku jak chceš...jen u nějakého Renaulta či co se to musí udělat asi do minuty...
jo mám filetu s dálkou a šoumen co mi to prodával tak říka, že se to mosí spárovat znova...a vidím, že ty jsi na ty zámky zřejmě přeborník tak se ptám ...
mencas napsal:
jo mám filetu s dálkou a šoumen co mi to prodával tak říka, že se to mosí spárovat znova...a vidím, že ty jsi na ty zámky zřejmě přeborník tak se ptám ...
Hele...těžko říct takhle z hlavy...
Těch baterek ve všemožných dálkových ovladačích a klíčích jsem tu měnil vcelku dost, ale nikdy nebyl problém.
Postupoval bych stejně...vyndal...nandal...
Upravil zetor dne 06.05.2013 12:34
mencas napsal:
Hele...těžko říct takhle z hlavy...
Těch baterek ve všemožných dálkových ovladačích a klíčích jsem tu měnil vcelku dost, ale nikdy nebyl problém.
Postupoval bych stejně...vyndal...nandal...
...no dobrá tedy....jestli ale nastane sebedestrukce mého jahodového ferari tak ti pošlu faktůůůru
Eman_ napsal:
kašáku,tu motorku nech doma a nebo jí prodej a už žádnou nekupuj.....
nebudeš mít přeci nějakou menší kubatůru(11xx-......) jak pan pýča....
děkuji ti náčelníku, že jsi se mě zastal... od teď jsem "pan pýča"?
no aerodynamika sice dostává trochu na prdel, ale Kukymu na 800 i Bobovi na 1200 jsem stíhal bez potíží... Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Kasak napsal:
Dobře už žádnou nekoupim.Koupim si elektrokolo,to nesmrdí.
voe to nejde, elektrokola jsou tak kolem 0,25 kW, to by sis jich musel smotat tak 16 dokupy, aby to trochu jelo, alespoň ty 4 kW, to by Tě mohlo utáhnout... nebo počkat, až se vyvinou ty kapesní jaderný reaktory, šoupnout tam motor z cirkulárky a napájet si to vlastním Temelínem
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
http://www.navrat...p;id=16860 Producent pořadu o přežití v divočině Man vs. Wild Steve Rankin byl během vyhledávání nových natáčecích lokací v Kostarice uštknut do nohy zmijí. Dostal okamžitě protijed ale po 5 dnech mu noha začal hnít a musel být převezen do nemocnice v San Jose, kde mu odebrali odumřelou tkáň a nahradili ji štěpem ze stehna.
Upravil VasekPraha dne 09.05.2013 07:20
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
děkuji ti náčelníku, že jsi se mě zastal... od teď jsem "pan pýča"?
no aerodynamika sice dostává trochu na prdel, ale Kukymu na 800 i Bobovi na 1200 jsem stíhal bez potíží...
Vašku, koukám, že to vypadá, jako jdyž hroch veze autobus a nebo autobus hrocha Na rejpance kašli, naše úžasné stroje nás budou vozit ještě když ty plastikáče podlehnou výparům změkčovadel.
A má to ještě jednu výhodu - nemusíš sundávat přilbu na pumpě. Když jsem se včera vracel a tankoval u Mělníka, tak jsem pumpařce říkal, že se omlouvám, ale jsem už tak nějak línej i sundávat škopek a ona odvětila, že u mé osoby nemá strach ani že bych ujel bez placení (prý se jim to stává poměrně často s mladejma na zmrzlinách). Zprvu mě to potěšilo, ale pak jsem se zamyslel a už to nebylo tak hezké Možná to bylo tím, že ze mě vytékal asi tak kýbl polojasna, co jsem nabral cestou od Hřenska.
Ale co, máme pěkně aerodymacká těla, na těch se ani voda pořádně nedrží
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Eman_ napsal:
Mediku,co mas proti plastu?
Ja bych chtel videt tvoji zenu,kdybys ji dal zeleznej vibrator.....
Co víš, čím se doma ukájíme Já mám náhodou "železnou lady". No a proti plastům celkem nic nemám, nemá li držet dvě století. To přežije snad akorát starej poctivej bakelit Sám mám plastovou nádrž a je na ní vidět, že další větší investice bude právě výměna plastomrdky za poctivej kus železa. To víš, ty dnešní měkčené a křehčené a já nevím co plasty..... Jak nárazníku u auta. Pořádná traverza na předku má své kouzlo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz