Co se dneska kde děje za motoakci? Cestou z Tábora do Vamberka jsem potkal v tom největším chcaváku dohromady snad 30 motorek a z toho cca 15 Brambor ( 11,1150,12GS a GSA) a jednu KáTéMku
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
děkuji ti náčelníku, že jsi se mě zastal... od teď jsem "pan pýča"?
no aerodynamika sice dostává trochu na prdel, ale Kukymu na 800 i Bobovi na 1200 jsem stíhal bez potíží...
Vašku, koukám, že to vypadá, jako jdyž hroch veze autobus a nebo autobus hrocha Na rejpance kašli, naše úžasné stroje nás budou vozit ještě když ty plastikáče podlehnou výparům změkčovadel.
A má to ještě jednu výhodu - nemusíš sundávat přilbu na pumpě. Když jsem se včera vracel a tankoval u Mělníka, tak jsem pumpařce říkal, že se omlouvám, ale jsem už tak nějak línej i sundávat škopek a ona odvětila, že u mé osoby nemá strach ani že bych ujel bez placení (prý se jim to stává poměrně často s mladejma na zmrzlinách). Zprvu mě to potěšilo, ale pak jsem se zamyslel a už to nebylo tak hezké Možná to bylo tím, že ze mě vytékal asi tak kýbl polojasna, co jsem nabral cestou od Hřenska.
Ale co, máme pěkně aerodymacká těla, na těch se ani voda pořádně nedrží
hehe to jsi mě ještě neviděl třeba na dr600, to jsem vypadal, jako když čmelák nese tic-tac
naposledy když jsem o tom ujíždění od pumpy hodil řeč s pumpařkou myslím v obci Dubá-Nový Berštejn, tak říkala, že motorkář jí ještě neodjel ani jeden, zato autíčkáři odjíždí celkem běžně a ještě si povzdechla, že kdyby si ty haj*lové nabrali třeba 3 litry za 100,- na dojetí, tak to ještě jakž takž lze pochopit, ale zm*di si prý téměř vždy naberou plnou... Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
kucí.... zítra jedu "bojovat" na Doupov... Opatrujte se mi tady
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Eman_ napsal:
Jarys ta krysa má čtyři pětky a žádná oslava.......ten tu lakomost asi chytil v jednom kamenném krámku,kde rádi nakupují týnejdžry.......
dočkej času
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Ta cenovka za tu 35-ku je v pohodě vždyť do toho ještě hodně nasypeš aby to vypadalo k světu. Hotovka se pohybuje něco přes sto ale je fakt že zas tak moc jich není. jb.
hehe to jsi mě ještě neviděl třeba na dr600, to jsem vypadal, jako když čmelák nese tic-tac
No to musel bejt pohled Kdyby jsi k tomu měl pořádnej hubertus, tak by to bylo jak v Tajemném hradu v Karpatech No, vlezl jsem na lecos, ale kromě ostrého endura a velkého cestovního jsem na všem měl takovej pocit jako vosa na bombóně. Takže vím o čem to je. Vzpomínám si, že jsem jezdil i na Simsonu, ale to bylo před 40 kily a už tenkrát to vypadalo podivně.
A to jsem jezdil pár let s Velorexem. Většinou sám v plné kabině a dokud jsem nevykuchal origo sedačky a nenahradil je "sportovní" verzí z autobusu Ikarus, tak jsem seděl vprostřed, šaltrpáku mezi nohama a ve střeše byla boule od hlavy. Prostě spoustu zábavných vozítek dělaj jenom pro trpaslíky.
VasekLpL napsal:
Eman_ napsal:
Myslíte si,že Hixe táta je Pan Tau?
myslím, že ne, pan Tau mi přijde reálnější, než pan Hix, Hixe si někdo musel vymyslet
Emile, když nevíš kam s drobnejma, tak po tom šrotu skoč. Budu si k tobě jezdit zaslintat
Upravil Medik dne 13.05.2013 15:36
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
VasekLpL napsal:
Mediku, pojď, koupíme si napůl hadraplán a budeme jezdit na srazy v něm a spolu!
to bude šou, až to budeme ze sebe svlíkat!
Vašku, rád bych, ale nevstoupíš dvakrát do jedné řeky. Ty vzpomínky se nahradit nedají. A navíc, lehce bychom překročili nosnost a představa, že bych se s tebou tulil na metru a seděli jsme oba naštorc..... Svím zvráceným způsobem tě mám rád, ale až tak intimní bych nebyl. Ovšem s babama jsem to viděl jinak, dokonce jsem se naučil řadit nohou, abych měl pravačku volnou
Taky jsem už tenkrát říkal, že si vozidlo oblékám, byť jsem půlku šoupnul do laminátu. Přední haupnu jsem si šil sám na Singrovce.......a vůbec, to by bylo na hodiny vyprávění.
Eman_ napsal:
já už těch krámu mám dost,myslím ty se kterejma nejezdím....a to ještě pokoukávám po nějaké jamaze - MT 01,béé king,R 1300K nebo podobné prdlafky......a nebo konečně pořídím jawa mustang........toho bych si přál nejvíc,ale nemůžu najít v původním stavu,první majitel,faktura o koupi+ jasná historie.....
Vidím, že jak budu mít volněji, udělám ti přepadovku a vyženu pavouky z vejfuků Jo a budu nakládat ořechovku, tak mě drž palce.
Upravil Medik dne 13.05.2013 21:58
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak jsem se včera šel koupat v botech na motorku. Zapnul jsem je, napustil vodou, nalil do nich tekutý prášek na praní, protřepal a nechat účinkovat. Pak ještě pořádně vydrbal a vypláchl. Teď se suší na balkoně. Nevěřili byste, jak může být krosová bota po 5 letech pouhého užívání špinavá zevnitř.
A co mě hodně překvapilo, že když projedu loužičkou, voda se mi dostane do boty skoro hned, ale jak jsem je napustil, tak v nich voda stála. Záhada, jsou asi prodyšný zvenčí. Někdo dal obráceně vrstvy...
A nějakej nápad kde mi to v praze udělají? Nebo kde sehnat vatu která hned nebude v perdeli?
Upravil toli dne 14.05.2013 14:27
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kupoval jsem od RP Tuning. Na 11 LeoVince (objemově asi srovnatelná koncovka) vyšlo myslím 600g.
Robert Pokorný doporučil racing vatu. Balík měl 400g. Snad se s tou gramáží nepletu.