Před chvílí kamarád poslal fotky, jak dopadli jeho známí. Ve čtvrtek odjeli do Rumunska a v pátek už zase jeli domů. Zaparkovali na odpočívadle kus za stojícím kamionem a šli se vyčůrat. Kamioňák neměl soupravu dostatečně zabržděnou a ta se zničeho nic rozjela a najela jim do motorek - mazec.
Upravil Tonda dne 26.05.2013 22:37
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Před chvílí kamarád poslal fotky, jak dopadli jeho známí. Ve čtvrtek odjeli do Rumunska a v pátek už zase jeli domů. Zaparkovali na odpočívadle kus za stojícím kamionem a šli se vyčůrat. Kamioňák neměl soupravu dostatečně zabržděnou a ta se zničeho nic rozjela a najela jim do motorek - mazec.
No ono parkovat za kamionem je vždycky blbost. Nevíš, jestli nehodí zpátečku a nevidí tě... Ale každopádně na rozbití držky to je.
Podrobnosti toho "karambolu" neznám. Nevím jak daleko za kamionem zaparkovali. Jediný co vím od kamaráda, že kamion ujel sám, protože nebyl zajištěný. Takže i kdyby stáli třeba 20m daleko (ve směru ujíždějící soupravy), tak by na tom karambolu asi nic nezměnili a možná by to dopadlo ještě hůř.
Tonda napsal:
Podrobnosti toho "karambolu" neznám. Nevím jak daleko za kamionem zaparkovali. Jediný co vím od kamaráda, že kamion ujel sám, protože nebyl zajištěný. Takže i kdyby stáli třeba 20m daleko (ve směru ujíždějící soupravy), tak by na tom karambolu asi nic nezměnili a možná by to dopadlo ještě hůř.
Podobně mi najel do auta polák s kamionem. Asi byla blbost za ním zaparkovat, ale říkal jsem si, že 100 metrů na couvání mu bude stačit.
Jinak Tondo co říkáš na LC?
mě se asi před 5 lety šófa otočil s návěsem na dvorku a rozchechtal mi zadek měsíc nový oktávky (z. nárazník, 5. dveře, lz lampa, lz blatník!), ale na dovče a druhej den, to je k pos*ání...
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
No to je teda pech.Já už viděl několik Poláků v pantoflích honit kamion,který jim ujel od rampy. A přiznám se,že se mi to taky jednou stalo.Nacouval jsem k rampě a šel se podivat,jestli jsem tam dobře.Najednou se to začalo rozjíždět,nevěřili byste jak je těch sedmnáct metrů dlouhých.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
No to je teda pech.Já už viděl několik Poláků v pantoflích honit kamion,který jim ujel od rampy. A přiznám se,že se mi to taky jednou stalo.Nacouval jsem k rampě a šel se podivat,jestli jsem tam dobře.Najednou se to začalo rozjíždět,nevěřili byste jak je těch sedmnáct metrů dlouhých.
Pak se nediv, že se v práci potíš, když běháš za kamionem...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tonda napsal:
Podobně mi najel do auta polák s kamionem. Asi byla blbost za ním zaparkovat, ale říkal jsem si, že 100 metrů na couvání mu bude stačit.
Jinak Tondo co říkáš na LC?
No abych řekl pravdu, tak jsem se na ní konečně pořádně projel tak, abych si udělal názor - za víkend cca 800km, jak asfalt, tak pěkné šotolinky, jak za "mokra", tak za "sucha" - to už se dá nějak soudit. Nejsem žádný tester, takže jen moje pocity. Motor jede jako z praku, podvozek přesnej a "hbitej" - na cestovní enduro fakt "pecka". Osobně se mi líbí - jak technika, tak vzhled. Co se týče mockrát zmiňovaného "projevu a charisma" oproti starším modelům: je to jiné (to mi jako letitému uživateli vzduchem chlazených "boxerů" nikdo nevymluví), ale určitě ne špatné - JE TO O ZVYKU. Ta motorka funguje skvěle. Nebudu posuzovat, jestli to či ono vydrží nebo se bude kazit - to ukáže čas a najeté kilometry (Hicks ji určitě důkladně prověří ).
Tondo a co elektrický plyn.Už jsem slyšel pár lidí,že to není moc dobrý,ale určitě se s tím dá naučit.Každopádně další el.navíc.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Já byl včera taky u servisáka páč mi začla sáknout rozvodovka A o víkendu je krocan tak sem dneska vytáhl dakara a ani se to neotočilo
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.