Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 02.08.2013 11:33
Stříbrošedé LC, Brno Vídeňská dnes okolo jedenácté, řidič v otevřené výklopce. Někdo od nás? :-)
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Přidané 02.08.2013 16:09
maqrtek napsal:
Hoši včera odpoledne kolona baworáků žlutá 1150 červená 1100 pak asi čtyry pět 12ek někde v okolí petrovic tisý nebo libouchce. Někdo z kolony nás i zdravil. Stála nás celá četa zelenejch mozků u silnice a já jen tiše záviděl že se musim plácat na cvičení při tak krásnym počasí
Super, to byla naše partička! Já na žlutý 1150. Jeli jsme do Ostrova na oběd. A na Tvou četu si dobře vzpomínám.
Přidané 03.08.2013 12:02
Zloun napsal:
sloon napsal:
Dnes navečer pod Templákem červená 1100 se samolepkou fóra, kdo jste to byl?
To jsem byl ja. V utery se tam vecer tak povedl, ze mam i diplom ze stezky odvahy. Decka musely mit radost... Ani jsem si nevsiml dalsiho gs, tys tam byl jen na otocku?
Zdravím, byl jsem tam jen na otočku dal jsem klobásku ,pivko a pokračoval dál.
Přidané 03.08.2013 18:57
bluesbery napsal:
Trebonaci, stanuju tady v kempu a neznam mistni hospody.. Nenajde se pruvodce.. ?
Jestli rád ryby,tak šupina a naproti šupinka,ale hodně lidí jezdí do pergoly na pstruha na grilu,musíš přeject most co vede nad 4.proudou silnicí směr Jindř.Hradec a dojedeš tam,moc hezký,je to u rybníka Zadní kouty.
oranžová dvanáctka
Přidané 03.08.2013 19:43
rick napsal:
bluesbery napsal:
Trebonaci, stanuju tady v kempu a neznam mistni hospody.. Nenajde se pruvodce.. ?
Jestli rád ryby,tak šupina a naproti šupinka,ale hodně lidí jezdí do pergoly na pstruha na grilu,musíš přeject most co vede nad 4.proudou silnicí směr Jindř.Hradec a dojedeš tam,moc hezký,je to u rybníka Zadní kouty.
Ryby mám rad,ale dnes uz tam nedorazim, pac uz jsem lehce pozil..a pozivam dal Ceska hospoda na kraji Trebone. Ale diky za tip..
Přidané 06.08.2013 09:34
Včera večer ve Slavkově na koncertu Deep Purple - jen jsme si řekli, že máme GS(A) - kdo pak to byl?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Přidané 06.08.2013 09:56
helmut napsal:
czunik napsal:
helmut napsal:
lako napsal:
Zase jsem potkal u Šternberka to červené GS a nikdo se nechce přiznat A včera taky za Šternberkem žlutou adventůru s al. kuframa
Jj tak to byl asi já, odksočil jsem si do Šternberku na vlakáč do bufet-satnu na klobásu, pak lehce ecce homo zákruty a už jsem byl v Tylově u Bruntálu pro šest kousků čerstvých pstruhů a večer už v Ludgeřovicích voněli na grilu