Taky mam velkou radost!*tup* A jak bylo napsano vyse,penize z uctu jsem preposlal Tondovi,ktery je vybral a predal Bohumilovi jako vánočni dárek od nás všech!*tup*
Pokud by náhodou jeste neco dorazilo,tak to samozrejme predám treba na Radarce.;)
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bohumil - parada! si chlapak a vyzera to ze si uz v cielovej rovinke, medailu mas na dosah.
takze pekne sa zotav v domacom prostredi, at si tu Tvoju medailu na jar pekne vytlacis na dvor, pokochas sa pohladom, skrknes starterom a pekne sa projedes
..... prajem prijemne prezitie Vianocnych sviatkov a vse nej do new roku
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Paráááááda, takže - vlastně to už se ani jednou nevyspíš, to se jenom vzbudíš a jedeš "domůů" gratulace a to ta největší
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Bohušu, to je parádní. Ať se Ti daří!!
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Tak Bohumile, kamaráde, dej si snídani a honem rychle mazej domů - a zastav se cestou v Kyjově za Mildou na kafe Jsem fakt rád, že jsi to vybojoval a že budeš na Vánoce doma. Ti doktoři, kterým jsi prošel rukama jsou fakt kouzelníci
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Diky moc kluci,joo nabralo to necekany obratky...nato ze sem se pred tremi tydny nemoch postavit tak je zazrak ze si dojdu o hulce na zachod a do sprchy.jidlo to samy,uz hezky papam sice pomalu ale jiste... tak se zatim mejte,du se pomalu chystat,rozloucit se sestrickama atd... DEKUJU VSEM ZA PODPORU.
Kupredu spatki ni krok...