No jo, ale co na to bude říkat rabla když s ní budu mlátit o zem Počkej budu studovat enduroškolu a naučím se jezdit bez padání
Splněný sen moje 1100GS
...já ho chci!!! přidá se v "Moravské sekci" někdo? ...objednáme to s jedním poštovným, nebo by se někdo zastavil v TT
taky bych si vzal jedno vydání, špunty už mám doma, tak ted musim pozbirat nějake zkušenosti
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
No jestě to se mnou není tak slavné snad se to bude zlepšovat, ale jak říkám, mám doma ještě jedny tourancky, ale pak to budou tkc
Splněný sen moje 1100GS
to Petr_t:
k tomu DVD enduroškoly - co kdybychom se přidali k té vaší objednávce? ...jestli dobře počítám, už by nás bylo pět - Aranka, Prezi, Jencekgs, Svaca04 a Bystřické ...počkejme zda se o víkendu někdo přidá (možná Miky, Michal blaser, PavelGS a další offšmudlové ...?) a v pondělí by Aranka mohla upravit objednávku
to bystřické:
ukazoval jsem ženě tvoje "skříňky na šminky" ...říkala krásné, ale že už jedny takové máme v garáži, tak že si je vezme
prezi napsal(a):
to Petr_t:
k tomu DVD enduroškoly - co kdybychom se přidali k té vaší objednávce? ...jestli dobře počítám, už by nás bylo pět - Aranka, Prezi, Jencekgs, Svaca04 a Bystřické ...počkejme zda se o víkendu někdo přidá (možná Miky, Michal blaser, PavelGS a další offšmudlové ...?) a v pondělí by Aranka mohla upravit objednávku
to bystřické:
ukazoval jsem ženě tvoje "skříňky na šminky" ...říkala krásné, ale že už jedny takové máme v garáži, tak že si je vezme