Dawid: to sitko je ale pekna pi*ovina... Presne kvuli tomu, co osal Hrabe.
Taky mam KNko a neni nic jednodussiho, nez ty chciply hmyzaky uplne jednoduse ,,vymest" z tech lamel stetcem a nic neposkodis.
Sice sis asi hezky zkratil odpoledne, ale uplne zbytecne a k hovnu jsi to delal
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem dnes trochu bastlil. Našel jsem zahrabanej černej silon a zkusil vytočit protektory. Jsem s tím docela spokojenej
zlomenakost přiložený následující obrázek:
Tak po neosvědčeném plastidip nástřiku (který se loupal) v alu topcase, jsem přešel k polstrováním samolepící polstrovací látkou (k dostání na ahifi.cz - Comfortmat Carpet Style Black - šíře 1,5m - délka jedem metr stačí s přehledem a ještě máte pár nezdařených pokusů :-) cena za ten 1,5m2 je 500,- - práce je tak na hodinku vč. přeměřování a řezání a lepení, celkem to jde ).
Lepidlo je dost silné, s látkou se celkem dobře pracuje, jde jí lehce natáhnout např. v rozích, přes matice atd - rozhodně lepší než zátěžový (i tenčí) koberec. Tloušťka materiálu je asi 2-3mm. Je celkem jemný, jen mi přijde že trošku žmolkovatí, ale to asi budu schopen říci až po delším používání. Tady fotky výsledku (přední a zadní stěna je dělaná vč. zkosených rohů a boční strany jsou jen rovné a lehce překrývají tyto přesahy rohů.
HonzaGS-SV přiložený následující obrázek:
[334.56Kb]
Upravil HonzaGS-SV dne 18.06.2020 07:55
HonzaGS-SV napsal:
Tak po neosvědčeném plastidip nástřiku (který se loupal) v alu topcase, jsem přešel k polstrováním samolepící polstrovací látkou (k dostání na ahifi.cz - Comfortmat Carpet Style Black - šíře 1,5m - délka jedem metr stačí s přehledem a ještě máte pár nezdařených pokusů :-) cena za ten 1,5m2 je 500,- - práce je tak na hodinku vč. přeměřování a řezání a lepení, celkem to jde ).
Lepidlo je dost silné, s látkou se celkem dobře pracuje, jde jí lehce natáhnout např. v rozích, přes matice atd - rozhodně lepší než zátěžový (i tenčí) koberec. Tloušťka materiálu je asi 2-3mm. Je celkem jemný, jen mi přijde že trošku žmolkovatí, ale to asi budu schopen říci až po delším používání. Tady fotky výsledku (přední a zadní stěna je dělaná vč. zkosených rohů a boční strany jsou jen rovné a lehce překrývají tyto přesahy rohů.
Fakt hezký. Jsi hračička. Jen ti tam nesmí bouchnout pivo, vytéct sajrajt z konzervy......taky jsem o něčem podobném uvažoval a nakonec dal přednost vypratelným taškám a kufry jdou vzít wapkou i uvnitř. A už jsem viděl i řachlej sprej na řetěz v kufru. To je taky pošušňání...... Ale vymazlenej topkejs, kde vozíš křehčí věci ..... No, já jsem čuně.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jak v bočních kufrech mám tašky, v topcase vozím i bez bočáků a v něm buď nepromok a drobné věci nebo odkládám helmu... je to tam spíš kvůli helmě a špinění hliníku prakticky všeho co se tam dá
Upravil HonzaGS-SV dne 18.06.2020 09:20
Dobrý je ještě mít piva v jiným kufru než oblečení a spacák. Pak se může stát, že celou dovolenou budete smrdět, jak zvětralý pivo. Vlastní zkušenost Nejlepší je mít jeden kufr jenom pro pivo. Tím bych to uzavřel
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spitfire napsal:
Dobrý je ještě mít piva v jiným kufru než oblečení a spacák. Pak se může stát, že celou dovolenou budete smrdět, jak zvětralý pivo. Vlastní zkušenost Nejlepší je mít jeden kufr jenom pro pivo. Tím bych to uzavřel
AMEN!
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tak já obvykle dojedu na místo určení, vyložim tašky s oblečením atd z kufrů a ještě dojedu oblečenej koupit karton piv už bez vlastních věcí :-) celkem se mi to osvědčilo a koukám, že i vám by to ušetřilo dost problémů
HonzaGS-SV napsal:
Tak já obvykle dojedu na místo určení, vyložim tašky s oblečením atd z kufrů a ještě dojedu oblečenej koupit karton piv už bez vlastních věcí :-) celkem se mi to osvědčilo a koukám, že i vám by to ušetřilo dost problémů
Tak já si zpravidla nechávám tak 1/2 kufru právě na to pívo a víno do foroty.
Víš jak. Nakoupíš v milstním shopu a pak někde zakempíš a už nemusíš nikam zas jezdit.
Netahám s sebou paštiky a jídlo na týden.
Jedu na dovo, doma nachystám jídlo, svačinu, pití na ten jeden den. A pak další dny koštuji lokální potraviny a píva. A jak jsem psal, při pozdním odpoledni nakoupím - hodím do kufru a jedu zakempit.
Vyndávat věci vybalovat a zas se otáčet pro žvanec je trochu nepraktické.
Kempuju zpravidla na divoko, a přijít o nějaké věci bych nechtěl. Lidi jsou různí. Hlavně v Evropě směrem na západ. I když. Tam se už an moto asi nepodívám.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tak opět přispěji svojí troškou... nedávno řešená USB zásuvka na napájení telefonu. Nechal jsem vypálit a naohýbat držák z 2,0mm nerezu, který se zasune mezi Držák telefonu a RAM úchyt.
Prostě klasika: oměření na místě, příprava výkresu, papírový model, úpravy, znovu papírák, a pak laser + ohýbačka při kusové výrobě náklady cca 150Kč vč. materiálu.
HonzaGS-SV přiložený následující obrázek:
Zítra máme Silvestr a tak mám pro vás malý kvíz :-)
Tipněte si, k čemu budou sloužit dva vyfocené adaptery. Je to na R1200ST, asi by to bylo použitelné i na R a RT, rozhodně to nepotřebuje GS a GSA.