dobrej nápad v neděli jedu makat do Prahy tak za ním zajedu
nedovedu si ani představit abych na příští víkend nebyl fit
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
zetor napsal:
No...jako ten z TT...jen teda neni z nehořlavýho materiálu...ovšem je za čtvrtinovou cenu...
Tak to tě teda obrali. Stojí to normálně kolem 50EUR, to je asi 1300Kč, takže jestli jsi za to dal 3 tisíce, tak jsi pěkně přeplatil
Jinak třeba jsem viděl krásnou čínskou karimatku za 160Kč, vypadala skoro jako Thermarestka... Ono je plno věcí, co vypadá "jako" něco jiného, jen to prostě i jinak funguje. Jsou helmy co vypadají "skoro jako" ty za 15 tisíc a vyjdou na desetinu. Je to tak skoro se vším. Skoro jako goretex, skoro jako kůže, skoro jako kevlar, skoro jako...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
zetor napsal:
No...jako ten z TT...jen teda neni z nehořlavýho materiálu...ovšem je za čtvrtinovou cenu...
Tak to tě teda obrali. Stojí to normálně kolem 50EUR, to je asi 1300Kč, takže jestli jsi za to dal 3 tisíce, tak jsi pěkně přeplatil
Jinak třeba jsem viděl krásnou čínskou karimatku za 160Kč, vypadala skoro jako Thermarestka... Ono je plno věcí, co vypadá "jako" něco jiného, jen to prostě i jinak funguje. Jsou helmy co vypadají "skoro jako" ty za 15 tisíc a vyjdou na desetinu. Je to tak skoro se vším. Skoro jako goretex, skoro jako kůže, skoro jako kevlar, skoro jako...
Jen jsem napsal, že je za čtvrtinovou cenu. Nic víc, nic míň. Není to snad pravda...?? Říkám snad, že je stejně kvalitní jako ten LoneRider...??
zetor napsal:
To je jako skoromaso,skororohlík,skorosalám a skorozadarmo.A lidi to kupujou jak diví.A určitě všichni známe,že není všechno zlato,co se třpytí,ha.
Upravil Kasak dne 31.05.2013 19:03
Když je hlad,je i husa dobrá.