zetor napsal:
No...jako ten z TT...jen teda neni z nehořlavýho materiálu...ovšem je za čtvrtinovou cenu...
Tak to tě teda obrali. Stojí to normálně kolem 50EUR, to je asi 1300Kč, takže jestli jsi za to dal 3 tisíce, tak jsi pěkně přeplatil
Jinak třeba jsem viděl krásnou čínskou karimatku za 160Kč, vypadala skoro jako Thermarestka... Ono je plno věcí, co vypadá "jako" něco jiného, jen to prostě i jinak funguje. Jsou helmy co vypadají "skoro jako" ty za 15 tisíc a vyjdou na desetinu. Je to tak skoro se vším. Skoro jako goretex, skoro jako kůže, skoro jako kevlar, skoro jako...
To je jako skoromaso,skororohlík,skorosalám a skorozadarmo.A lidi to kupujou jak diví.A určitě všichni známe,že není všechno zlato,co se třpytí,ha.
Na druhou stranu se říká že nejsme tak bohatí abychom si mohli kupovat levné věci
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
TomasTT napsal:
Emile - není to z Chorvatska - tajemství staré půdy?
to jsem zvědav, jak se teď Emil vyrovná s tím, že dostal něco od Tebe/TT zdarma a užitečného
pevné (duševní) zdraví všem přeje MUDr. Chocholoušek!
No pochopitelně se na ten film nepodívá, to je jasný Přece by se nedíval na něco, co jsem viděl taky
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
zetor napsal:
Ty voe Toli...to jsou taneční kreace jako blázen...
ps. divím se, že tak malý lidi si kupujou tak velký motorky...
YouTube Video
Já za to nemohl - pardál sebou sekl hned na začátku tim mě zbrzdil a já už pak neměl rychlost
navíc obutí nebylo ideální.
Upravil toli dne 04.06.2013 17:32
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Obracím se s prosbou/žádostí.
Nemáte někdo naskenovaný/ofocený návod/nákres na připevnění rámů/držáků origo Al kufrů z R1200GS ADV. Rád bych to přidělal k normální R1200GS. Myslím, že by tam snad neměl být problém, ale přeci jen s nákresem bych si byl jistější.
Díky H
PS: asi to patří do obecných tech, problémů, ale nenašel jsem něco ke kufrům atd.
Václave,já mám tu modrou vedle,ale toho sis asi nestačil všimnout,protože jsi měl bláto na hřišti. Na toto léto je ale každopádně kabrio ideální vůz.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Václave,já mám tu modrou vedle,ale toho sis asi nestačil všimnout,protože jsi měl bláto na hřišti. Na toto léto je ale každopádně kabrio ideální vůz.
Modrá je dobrá
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jarys napsal:
s těma se ale asi náklady asi moc nevozí co?
A co myslíš,že se s nima dělá?To jsou auta do normálního provozu.Jsou firmy,který za nemalý peníz udělají tuning a to auto je co kus to originál.Italové jsou na to ujetý a taky holanďani.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jarys napsal:
s těma se ale asi náklady asi moc nevozí co?
A co myslíš,že se s nima dělá?To jsou auta do normálního provozu.Jsou firmy,který za nemalý peníz udělají tuning a to auto je co kus to originál.Italové jsou na to ujetý a taky holanďani.
no vypadá to spíš že jezdí jen po výstavách jak je to naleštěný, ale pravda je že už sem pár podobně udelaných aut potkal
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko