No to je mi zase jednou píč*ovina. Inzerent neveřejný, prej původ ČR, motorka focená v zahraničí (bez bagáže, takže fotk z dovolené to asi nebudou), cena absurdní.
Járo, chtěl jsem, ale svezl jsem se na 800, hodiny a hodiny jsem prozíral na 1200 ADV i 800 a k tomu tahle 800 byla docela dobrej kup. Nebylo moc co řešit...... Nelituju ničeho. Fakt z Dakara jednoválce je tohle jiná galaxie, je to úplně jinej sport A ten spodek! Ječim jak malá holka jak se to sbírá
Pavle, nakonec vyhrála tato, ale rozhodoval jsem se do poslední chvíle, ten TB vypadal taky suprově, vyhrál rok a cenový rozdíl vs. počet km. Tohle nemá ani 8 tis..... Ještě to voní
ahoj,
mám dotaz/prosbu
vlastním origo Al kufry a zajímalo by mne:
1/ máte na přední svislé zkosené hraně směrem do ulice/od motorky stříbrnou nebo žlutou reflexní samolepku
2/ máte na zadní svislé zkosené hraně směrem do ulice/od motorky červenou nebo jinou reflexní samolepku, příp. jaké máte zkušenosti v zahraničí, upravuje barvu nějaká vyhl. (omluva, nechtěl jsem to hledat, je jednodušší se zeptat ;o))
3/ máte připevněné a jaké držáky na kanystr na vodu/benzín, lahev na vodu vzadu a jak se to vejde vzhledem k zámku kufru
4/ máte připevněné a jaké držáky na Al lahev vepředu, směrem ke stupačce spolujezdce
Díky za vaše zkušenosti/postřehy
H
Budeme cestovat se synem ve dvou, chtěl jsem vzít "pro jistotu" 2l benzínu s sebou a mít na kufrech i možnost připevnit Al termosku s pitím.
Upravil Honza_BMW_VW dne 18.06.2013 22:05
www.jantruhlar.cz