dokonce i vyhřívaný zrcátka a senzor tlaku v pneu. Jen co musel stát ten lak, jistě je na zakázku. Kdo ji koupí neprohloupí
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Tak jsem vám byl dneska v Bauhasu pro plastové čepičky na matky M6. Beru pytlik, odpočítávám 30ks a jdu k váze. Cena 428,- Kč. Tak polknu a vážím znovu. Kontroluji ceny na krabičce i na váze. Vše se zdá bez chyby. Jdu za týpkem ve vestě Bauhaus, jestli ta cena je správně. Není z úseku železářství, divý se stejně jako já, jde pro kolegyni. Ta přichází a říká: "Pojďte, já vám ukážu jiné." Přišli jsme k již baleným po 10ks, kde je cena už lepší. Ale poměrně znechucen už nemám zájem ani o ty a ptám se, jestli tu cenu myslí někdo vážně nebo co to má být. Prý bohužel ano, prý nějaký jiný dodavatel nebo co. No nic, ukončuji nákup, platím a jedu do Hornbachu. Za 30ks stejných čepiček dávám 82,- Kč. Beru tedy ještě čepičky na jiné velikosti po pár kusech a jdu. Skutečnou výrobní cenu jedné čepičky odhaduji v rámci haléřů.
Rád nakupuji v obou výše uvedených hobby marketech. V Plzni jsou oba nové a přinesli nám sortiment, který Baumax nebo OBI nemají. A speciálky jsou přes víkend zavřené a přes týden je také mnohdy nestíhám. Ale tímhle mě Bauhaus vážně zaskočil.
A já si užíval na vejletě s kamarády a našima dětma - bylo to super odreagování a fajn "poprcávání" s Mercedes Benz W115 "Kraťas" po silničkách Slavkovského lesa a Šumavy. http://tonda1200....23.6.2013/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Pertla - to je Dr.Žákův "youngtimer". Líbil by se mi taky - ale už bych na to neměl vůbec čas. Tohle auto už spoustu času zabralo (komplet udělané mechanické věci - a když říkám komplet, tak prostě komplet). Pak přijde na řadu interiér a plechařina s "lakýrnickou" - prostě ještě spousta času. Ale bude to opět pěkná práce - samosebou do originálního stavu. Dal takhle "dohromady" Renault 8, Ford Capri, BMW E30, takže tohle je jen další výzva
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tondo, W115 jsou super stroje, brácha má jednu snad ve stejný barvě jako Ty, 2.3 benzín... Nikdy nedělaná, fakt krásná - musím sem dát fotky, až mi nějaký pošle... Sám mám W123 a to už je proti tomu youngtimer
Veřejně si tady chci postěžovat na chování fízlů v posledních pár dnech . Je mi na blití
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Třeba... já se fakt nestačím divit... Kam až tohle do prd.ele zajde?? Přijde mi to jak v 89tým... A ty paraziti se nám zase jen smějou,protože jsou hájený. **** fix!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Další trik našich "hodných" spoluobčanů:http://www.novinky.cz/krimi/307452-romove-pozaduji-za-rasovy-utok-odskodneni.html. K tomu už se nedá nic říct....
Upravil hobr dne 11.07.2013 12:36
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."