zetor napsal:
Ještě, že jsem zavřenej v tom Tescu...
tě asi vezmu na brigádu na střechu ty Lojzo
Ty vole to byla pecka, když jsem v 19:00 vylezl z klimatizovanýho Tesca...
no je teď fakt jako docela teplo hele už sem tak tmavej že si za mnou začali cigoši chodit pro cigára tak sem musel aspoň oholit hlavu a už mám klid
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Čekal sem to horší sem v praze a docela to jde.No i když asi budu muset načnout pátý pivo z mrazáku na dálnici ukazoval teploměr 46 stupnů. Eště že sem jel autem protože na motorce bych to asi fakt nepřežil. Mám černou helmu a když pořád svítí tak na tý helmě nejde udržet ruka a uplně mě dycky rozbolí hlava :-P
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
ja jel na motorce, kamaradce jsem stahoval kawu er5 do prahy. cerna helma, cerna bunda, cerna motka, vsechno cerny. po dalnici. na cedulich, ktery fungovaly, jsem videl 47 silnici a 43 vzduch. sice maso, ale slo to.
Zítra jedu Jindř. Hradec. Chtěl jsem hned ráno, ale musím až později, protože "stahuji" už šesté "médium". Zpět pojedu odpoledne. Doufám, že to nebude tak kruté...
Jede někdo do Slavkova na "Deep Purple"?
Upravil hobr dne 29.07.2013 20:30
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
A já na to teda kašlal a jel jsem v trenclích a triku.. A šlo to taky, jen se podle toho musí jet Na enduru člověk nevypadá tak ****ně jak na zmrzlině když jede v bermudách