...pánové, potřebuji poradit/nasměrovat, příp. vaše zkušenosti. Rád bych pořídil synovi nějakou 125, pravda nevím zda-li skůtra, na kterém by příp. mohla jezdit i žena a do města určo univerzální přístroj a nebo něco na způsob Hondy CBR 125 a nebo něco nového s 2 letou zárukou typu http://www.motosc.../tmec-125/
příp. jaké by bylo vaše doporučení, s čím máte zkušenosti, příp. zda-li něco nemáte doma, co budete chtít prodat apod. (nerad bych něco od někoho "cizího"
díky H
PS: preferuji spolehlivost, určitě nemám čas stále něco seřizovat/ladit/apod. a pravda, něco za rozumné peníze
www.jantruhlar.cz
Jestli by měl Kuba začít jezdit později na motorce s manuálním řazením, tak skútra bych nedoporučil - jak jsme se o tom bavili při procházce v Podgoře. Bylo tady i vlákno, kde se 125ky probíraly a bylo tam více než hodně názorů. Zkus ho najít a oživit. Já tam doporučoval Jawa 125 Dandy, ale ostatní kritizovali vzhled, což mě tou dobou nevadilo. Byl jsem rád, že jsem něco dostal a hlavně to fungovalo.
...pohledám, to máš pravdu
na druhou stranu, novej "číňan" (samo, že asi kopie něčeho) s 2letou zárukou a servisem cca 1km od garáže z kopce má taky něco do sebe. pokud to nepojede, sveze to dolů a ať se staraj nééé ;o))
jdu hledat to slavné vlákno www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...pohledám, to máš pravdu
na druhou stranu, novej "číňan" (samo, že asi kopie něčeho) s 2letou zárukou a servisem cca 1km od garáže z kopce má taky něco do sebe. pokud to nepojede, sveze to dolů a ať se staraj nééé ;o))
jdu hledat to slavné vlákno
Mrkni třeba i mezi moje příspěvky. Je to už nějakou dobu, ale zase ne roky. Nemůžu si vzpomenou na název. Někdo tady hledal rady pro koupi motorky vnukovi nebo synovi, tuším.
Jinak tím číňanem si nejsem jistý. Záruka je jedna věc, ale spolehlivost... No nevim, já bych k tomu důvěru asi neměl. Ale je to třeba jen můj vnitřní odpor a přitom to mají vychytaný. A Kuba říkal, že by chtěl endurko, tak na skútra kašli a pořiď mu něco, z čeho pak může dobře přejít na F650GS a pak třeba i výš.
...už jsem to našel a pročet
zkusím ještě počkat, třeba někdo má něco doma a prodá
no chtěl by motarda a nebo něco jako cestovní enduro, tak uvidíme
www.jantruhlar.cz
Sleduj, mám trubku do vidlice, ta má zhulenej závit nahoře, na tom svorníku do brejlí.
Celej ten vrchní "špunt", lze dle odborníků (Tonda) i při poledu na to jak je to složený výjmout a vyměnit za jinej. I smotný trubky, co mají po různých e-šopech za cca 3000 Kč ten vrch nemají.
mara napsal:
Sleduj, mám trubku do vidlice, ta má zhulenej závit nahoře, na tom svorníku do brejlí.
Celej ten vrchní "špunt", lze dle odborníků (Tonda) i při poledu na to jak je to složený výjmout a vyměnit za jinej. I smotný trubky, co mají po různých e-šopech za cca 3000 Kč ten vrch nemají.
Jestli Ti to pomuže, trubku Ti dám za 1 pivo a ty si někde zařídíš to předělání vršku.
Už mám vyřešeno...ale nějak to klukům z německa trvá...
mara napsal:
Jestli Ti to pomuže, trubku Ti dám za 1 pivo a ty si někde zařídíš to předělání vršku.
Už mám vyřešeno...ale nějak to klukům z německa trvá...