Dnes na Chodově kolem 17.15 černá 1200 ADV, pilot oděn pouze do škopku, trika a kratasů. A žlutá 1200 stála u český spořitelny taky Chodov.. někdo odsud?
brrm brrrrm brrrrrrrrm
Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 08.08.2013 21:09
plesm napsal:
jack96 napsal:
dnes zhruba v pul seste na sjezdu z jizni spojky na krc 1150 typek s knirem a oranzovou uvex enduro. Pekne lestene gsko
tak to jsem byl já, díky za poklonu s leštěnkou, když vezmu, že není mytá od zimy... škoda, že jsem si tě nevšiml, bojoval jsem s kolonou...
tak jestli jsi na ni od zimy nesahl tak bud jezdis jen kdyz je pekne nebo vubec Ja jel minulou nedeli a za 50km jsem byl zadelanej az za usima. Jo a ja stal v kolone v aute tak mozna jsem si uplne nevsimal spodnich casti motorky ale obhlizel jsem ji slusne az jsem si rikal jestli me uvidis tak budes myslwt ze te chci obrat
Přidané 11.08.2013 17:31
V sobotu ve Vamberku u kruháče,stříbrná 1150GSA a řekl bych s potahem na nádrži?? Kdo to byl?
A dnes odpoledne(to jest v neděli)u Borohrádku,žlutá 12GS a před ní nějakej čopr... ? Kdopak to byl?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 12.08.2013 16:39
jack96 napsal:
plesm napsal:
jack96 napsal:
dnes zhruba v pul seste na sjezdu z jizni spojky na krc 1150 typek s knirem a oranzovou uvex enduro. Pekne lestene gsko
tak to jsem byl já, díky za poklonu s leštěnkou, když vezmu, že není mytá od zimy... škoda, že jsem si tě nevšiml, bojoval jsem s kolonou...
tak jestli jsi na ni od zimy nesahl tak bud jezdis jen kdyz je pekne nebo vubec Ja jel minulou nedeli a za 50km jsem byl zadelanej az za usima. Jo a ja stal v kolone v aute tak mozna jsem si uplne nevsimal spodnich casti motorky ale obhlizel jsem ji slusne az jsem si rikal jestli me uvidis tak budes myslwt ze te chci obrat
jo, to se fakt jenom jeví, to víš na stříbrný to není moc vidět...
Přidané 12.08.2013 21:57
V Třebíči chvilku po 13:30 šedá 1200GS s drahou polovičkou za zády, odjížděli od Lihovaru a potom o čtvrt na pět na kruháči v Náměšti jsem viděl černou 1200GSA, řidič měl rallyečko 3 a poté odbočoval doleva do kopce k zámku..
Přidané 12.08.2013 22:04
V sovotu v Mnichove Hradisti 1200GSA solo, ja v cernem Pontiacu 1939, vymenili jsme si vzrusene pohledy Mimo spousty jinych GS(A) na ceste pres Melnik do Kladna ...
Pink Floyd - Coming Back To Life