No koukal jsem teď do svého kouzelného notesu a tam stojí že z Fačkova na Bumbálku je to cca 1,5h jízdy,z čehož jsem složitým vzorcem vypočítal,že z Bumbálky na Fačkov je to na přibližně stejnou dobu a na Bumbálku z Ostravy se dá v klidu dorazit za 1hodinu.Takže suma sumárum celkově tahle akce včetně oběda spotřebuje s rezervou 6,5h.
To preziokud se jede skrz Rajec,není to tak daleko jako skrz Ilavu.Padáky budou v pondělí a plech jsem domontoval před 10 minutama
pavelgs napsal(a):
No koukal jsem teď do svého kouzelného notesu a tam stojí že z Fačkova na Bumbálku je to cca 1,5h jízdy,z čehož jsem složitým vzorcem vypočítal,že z Bumbálky na Fačkov je to na přibližně stejnou dobu a na Bumbálku z Ostravy se dá v klidu dorazit za 1hodinu.Takže suma sumárum celkově tahle akce včetně oběda spotřebuje s rezervou 6,5h.
To preziokud se jede skrz Rajec,není to tak daleko jako skrz Ilavu.Padáky budou v pondělí a plech jsem domontoval před 10 minutama
na SLovensku jsem byla dneska, sice autem, ale já bych třeba chtěla poprosit Preziho, jestli by mě nevzal- pokud to ale není nějaká drasťárna- nerada bych dopadle jak Petr minule na poli, nahoru na ten lom co je za Odrama, jakse to tam jmenuje?
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
3X napsal(a):
ty halušky zní dobře, ale na Fačkov je to daleko a jen po cestě. Pokud jet na Slovensko, tak třeba na Vychylovku (Čadca), OV-Vychylovka = 107km
ale už jsem to potřetí umyl a dal spát a zítra má být vítr
Ty jsi umyl bawora????? , nejsi Ty nemocný????
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
3X napsal(a):
ty halušky zní dobře, ale na Fačkov je to daleko a jen po cestě. Pokud jet na Slovensko, tak třeba na Vychylovku (Čadca), OV-Vychylovka = 107km
ale už jsem to potřetí umyl a dal spát a zítra má být vítr
Ty jsi umyl bawora????? , nejsi Ty nemocný????
nejsem, ale tři víkendy po sobě to furt myju, jako že už nepojedu a vy tu nedáte pořád pokoj