Já ti nevim....asi spíš počkám a budu nějakej čas jezdit ve své Airošce a pak koupím Schuberthku C3....ta vyjde na 11000kč....ale zase je to kvalita a nějakej čas to vydrží....
S tímhle běžte do pr-dele.Jinak fotky od Maliho jsou krutý,je to hodně rezavý.To se nevyleští.Většinou bejvaj chzcený dráty a zaoxidovanej motor,tohle na tom telelevru je na upadnutí.Mazej do Zlína.Já po republice docela jezdim,ale ve zlíně jsem byl naposled loni v létě.
Je už rezervovaná.Pánovi jsem říkal,že klidně zítra přijedu a on,že je na cestách až do pátka a někomu jí slíbil....Tak dál budu čekat a pátrat....ono se něco najde...!!
Jestli je v takovým stavu jak vypadá a ještě ho určo o pár litrů stahneš pak by ti zbylo na pořádný vybavení (i na tu C3) ale co člověk to názor
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
Mr GS: jaký tam máte počasí? Tady ta zima asi letos neskončí
Tady přišla zajímavá změna: od včera od večera nonstop sněží ale aspoň bude ještě klid
Upravil Mr GS dne 28.02.2011 14:34
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
to jo.Ono se není čemu divit.Ti pitom*ci tady choděj pomale v sandálech a na boso asi aby si neušpinili ponožky ale do sněhu se jim moc nechce.To jim zima leze za nehty...ale doslova
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bez ABS se dá jezdit...chce to jen trochu jezdit hlavou... Měl jsem hona Erichovi,už nemám...a žiju.Na Bigovi jsem ho taky neměl a nikdy jsem se nedostal do křečový situace... Je to jen a jen o předvídání a o hlavě.
A já sem pěkně NASRA.NEJ,protože u nás je krááááásně a teploučko a já vesele pokračuju v neschopence...pro změnu mám angínu *pissed*
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt: tak teď už chybí jen nějaká pohlavní nemoc jo a prosím Tě trochu toho teploučka nám sem na jih pošli dík
Upravil Jarys dne 28.02.2011 15:11
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
Kubrt: tak teď už chybí jen nějaká pohlavní nemoc
leda že bych jí chytil od svojí vlastní ruky
Zas ale na druhou stranu na "sezonu" budu fit
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.