To jsem rád,že aspoň něco jsi obšlehl. Jinak ta mašina je pěkná. Určitě lepší než HP a o půl levnější. Hlavně si na ni nic neudělej a užij si ji. Ptáku. Nefungujou mi ty žlutý kulatý potvory.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jo...jedna, dva, tři full...vyšší rychlost jsem tam ještě nedal, protože na silnici by mi odlítaly špunty a na louce bych měl škrtátka na slipech v obou směrech...
Tak doufám,že se rychle vyjezdíš, Jedna rada pro začátečníka. Když bereš tuhle mašinu z garáže,tak tam místo ní musíš nechávat tu část mozku,kde je brzada a pud sebezáchovy. Hehehe
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
Jo...jedna, dva, tři full...vyšší rychlost jsem tam ještě nedal, protože na silnici by mi odlítaly špunty a na louce bych měl škrtátka na slipech v obou směrech...
To je tím, že nosíš slipy - http://www.modnipeklo.cz/diskuse/slipy-nebo-trenyrky-2456/
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
TOLI napsal:
U nás máme borce no spíš bl.bce a ten jezdí bez papírů už 25let a to prosím po Praze.
Z toho jasně plyne, že papíry jsou na hovno a akorát se za to inkasujou prachy. Ještě žádnej řidičák řidiče nestvořil.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz