itchy napsal(a):
Ja bych spis dal ON road projizdku.Nemam spuntiky
No já právě Fačkovem myslel i na ON sekci MOravských vyjížěk,aby si taky přišli na své.
A pro OFF sekci jsou po cestě 2ks fotogenických brodů.
Ja musim zitra makat,mit cas tak bych to dal. Brodiky a bahno se me moc libi,zrovna sem se vybavil na zimni jezdeni tak bych to potreboval poradne otestovat.
[img][/img]
na Bedřichovi
velké bahno bych jakože decentně vynechala
Přeci jenom, ještě jsem neviděla to instruktážní enduroškolní video
Upravil moranka dne 28.11.2009 21:19
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
prezi napsal(a):
to pavelgs:
nebuď smutný, to my jsme vyměkli ...tvoje vyjížďky jsou supr - jsi rozený motovůdce
Ale prd velebnosti.Jenom už mám za ty roky prošmejděný kdejaký kout,tak to teď zůročuju
Takže co s tím zítřkem? Bude něco,nebo budu moct chrnět až do oběda ?
Myslím že bych věděl o jedné OFF trase s dvouma brodama. Teda pokud už nějaké zelené pako nezapíchlo na začátek cesty tu hnusnou značku. (3/4 roku jsem tam nebyl )
Upravil pavelgs dne 28.11.2009 22:59
Ahoj Ahoj Ahoj!Kuci vy se činíte...
to petr_t: Měl jsem někde podobnou fotku...ale s UAZem...
to jencekgs: Moc pěkný...taky jsem o tom uvažoval...ale nakonec jsem koupil Revit TrackOFF a Dakar...ale kuvy z FCMoto si ze mě dělají prdel...*pissed*
to prezi: DVD bych si vzal taky!!!
A bohužel mě skolil bacil Emil, takže mám po ježdění...a venku je tak krásně!!!*pissed*
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
To honzaGS: Jsem s tím zatím spokojený, mě se revit taky líbí, ale nechtěl jsem to koupit bez zkoušení, tak jsem je na to slovensko pro to akito. Dnes jsem dal 130km jen v trieku s dlouhým rukávem a v bundě a super. Musíš víc jezdit aby si nebyl nemocný. Bacilum se v zimě nelíbí
Splněný sen moje 1100GS