pěkný ale slušel by tomu ten kratičkej zobak co ma bohumil takhle to vypada jako mops (ten pes co ho kopli do pr.... a on si rozbyl hubu o stěnu a už mu to zůstalo)
Upravil Kubicek dne 22.02.2012 13:01
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
milosch: motorka krasna, kupodivu i ta barva tomu sedi, desierto i 21, proste parada, ale ta amputace ve mne vzbuzuje litost a soucit, jak kdyz potkas trinohyho psa...
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
milosch: motorka krasna, kupodivu i ta barva tomu sedi, desierto i 21, proste parada, ale ta amputace ve mne vzbuzuje litost a soucit, jak kdyz potkas trinohyho psa...
To jsi vystihl...
Mě se to líbí i nelíbí...kratší zobák by tomu slušel víc....
Jinak motorka krásně vyšperkovaná....
Upravil zetor dne 22.02.2012 13:59
milosch napsal:
To Jarda: Tam kam se dostane XR "toto" zřejmě ani nedohlídne, ale malej pokus o off proběhne. Nakonec jsem XR prodal, ale po půl roce přistála v garáži DRZ 400. Nedalo se to vydržet
Mně nakonec taky dostihlo XR ¨
Btw" jak jsi spokojený s DRkem ve srovnání s XR. Já jel na dvou a vždycky mi to připadalo takový "gumový".
jardajerman@seznam.cz
milosch napsal:
To Jarda: Tam kam se dostane XR "toto" zřejmě ani nedohlídne, ale malej pokus o off proběhne. Nakonec jsem XR prodal, ale po půl roce přistála v garáži DRZ 400. Nedalo se to vydržet
Btw" jak jsi spokojený s DRkem ve srovnání s XR. Já jel na dvou a vždycky mi to připadalo takový "gumový".
Mám verzi E a výkonově je to obrovskej skok. Podvozkově před repasí nic moc proti XR
milosch napsal:
Mám verzi E a výkonově je to obrovskej skok. Podvozkově před repasí nic moc proti XR
tak to jo... ostrá E verze to bude jiný poježdění
jinak se teda taky pochlubim
JardaFGS přiložený následující obrázek:
milosch napsal:
tak to jo... ostrá E verze to bude jiný poježdění
jinak se teda taky pochlubim
To je Krasomila!! Už jsem ji obdivoval v jiných diskuzích
zetor napsal:
Myslím,že jí tu ještě nemám...po zimních úpravách a doplnění všeho možného vypadá takto....
]
RT hnus ale dobrej nápad s tím nápisem přes tu mapu...je to pěkný a konečně po dlouhý době zase něco originálního...no originálnějšího
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA