Na jak dlouho chceš... Ofiko jo,ale někdo odjede v sobotu,někdo v sobotu teprve přijede...Záleží na každým
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Gambrinus 10(ale opravdu výtečnej!),zelená,rum,jelzin,MEDOVINA... Co hrdlo ráčí
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No ukecal si mně ty jo už mi z toho tady jak marodim začíná hrabat a to budu ještě hodně dlouho doma ach jo!!!!!!!!
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Ivo Bohuslav napsal:
Kubrte, jsem Ti snad něco řikal, né?!
Narážíš na Gambrinus? Já s tím opravdu nic neudělám
Jarys: Tak jsem pánovi volal.Podle hlasu starší pán,ale těžko usuzovat.On je druhý majitel v ČR.Motorka servisovaná a od soli prý není rozežraná vůbec.ABS nemá vyhřívaný hefty jo.Zadní topcase BMW je k tomu.Spusta doplňků viz fotky.Nádrž s polepem GS už prý takhle koupil.Sedlo velice pohodlné.
No je to taková erovoda ale zas to můžeš pít celej víkend a když do toho nedáš ohnivou vodu tak se ani neožereš
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
To zetor: Ty jsi kluku ja prvnička nerozhodnej!! ty budeš tak dlouho vybírat až přebereš a koupíš nějakou past!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak mi řekni co si mam koupit...?? Ta od Boba se mi líbí moc,ale prostě ten černej motor ne.A když už budu dávat za motorku 145tkč tak bych byl rád aby se mi opravdu líbíla....
zetor napsal:
Tak mi řekni co si mam koupit...?? Ta od Boba se mi líbí moc,ale prostě ten černej motor ne.A když už budu dávat za motorku 145tkč tak bych byl rád aby se mi opravdu líbíla....