MarekHK napsal:
V Hosticich jsem byl pred mesicem poprve a doufam, ze na posledy. Tak hnusnou a komercni vesnici jsem fakt nevidel... Jen info kdyby tam nahodou nekdo chtel zajet.
Čus Máro,
byl jsem tam asi před 5 lety ještě na R1 a zastavil jsem na návsi a během 10 sekund u měl byl maník jake, že parkovný, že je to obecní pozemek a parkoviště a to jsem stál na BUS zastávce....
Zadarmo prej v JZD u restaurace když si dáme jídlo...tak jsem ani nesundal helmu a v duchu poslal Hoštice do pr...e
Tom
MarekHK napsal:
V Hosticich jsem byl pred mesicem poprve a doufam, ze na posledy. Tak hnusnou a komercni vesnici jsem fakt nevidel... Jen info kdyby tam nahodou nekdo chtel zajet.
Čus Máro,
byl jsem tam asi před 5 lety ještě na R1 a zastavil jsem na návsi a během 10 sekund u měl byl maník jake, že parkovný, že je to obecní pozemek a parkoviště a to jsem stál na BUS zastávce....
Zadarmo prej v JZD u restaurace když si dáme jídlo...tak jsem ani nesundal helmu a v duchu poslal Hoštice do pr...e
Já tam byl se ženou letos v červenci, cca kolem 15tého. Hoštice mě taky celkem zklamaly, né že by tam někdo lítal a byl na love ale... ve filmu náves jako blázen a reál je pidináves. Všude vyvěšený reklamy který se snaží těžit z filmu tak jsem to rovnou vzal do té restaurace u JZD a po jídle mazal zpět na Orlickou přehradu do kempu.
LukyGs přiložený následující obrázek:
MarekHK napsal:
Čus Máro,
Jediná zajímavá je tam ta cesta kolem řekyká kvalitní silnice,svodidla,zatáčky apod... a pořád nahoru na šumavu...to je na biku prostě nádhera
Já tam byl se ženou letos v červenci, cca kolem 15tého. Hoštice mě taky celkem zklamaly, né že by tam někdo lítal a byl na love ale... ve filmu náves jako blázen a reál je pidináves. Všude vyvěšený reklamy který se snaží těžit z filmu tak jsem to rovnou vzal do té restaurace u JZD a po jídle mazal zpět na Orlickou přehradu do kempu.
Jj, Hostice.... Cast rodiny odtamtud pochazela dodnes tam mame barak, ale absolutne mne to tam nebere ani tak (jako ta vesnice) spis se divim tem "turistum", co tak vubec hledaj. Ale priroda je tam krasna, staci vyjet, vyjit nahoru za ves je to.
Maiali nel Fango!
[quote][b]TOLI napsal: Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka...
Pořád mi to něco připomínalo - už vím:
Z dvanáctky občas bolí hlava
Ale na to musí každý přijít sám...
Upravil hobr dne 16.12.2013 13:52
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
MarekHK napsal:
Čus Máro,
To už se vyplatí popojet k tolik vychvalovanýmu Štěpánovi kousek od Sušice http://www.ustepa...
Upravil rick dne 16.12.2013 19:43
oranžová dvanáctka
Dobře, předobře jim tak. Kdysi jsem jezdil do Chotusic pravidelně (když se tam dalo ještě něco sehnat),ale už tenkrát se tam tihle kozomr*di producírovali. Tohle je nejlepší věc jak na ně, myslim že daj na chvilku pokoj.
Pink Floyd - Coming Back To Life