zetor napsal:
Vole...slin mám dost, ale tím ten váleček asi nenamáznu...
Si na ten svůj váleček plivni nebo si najdi ženskou a máš klid Sice je to dražší varianta než ta ,,vazelína", ale třeba Ti i uvaří a vypere. Kurňa proč mi nejdou vložit smajlíci?
falcons napsal:
Ciao, nemáte někdo na půjčení střešní nosič na BMW 3er? potřeboval bych na hory na týden koncem ledna. Případně kdyby to měl někdo jenom v garáži a nepoužívat tak bych to za rozumnou cenu i odkoupil.
Ještšě jenom zkusim kdyby byla nějaká dobrá a ochotná duše mající ve svém vozovém parku auto pro šest lidí které bych si mohl pučit do Francie na hory tak mi dejte vědět, Nějaká rozumná odměna je jistá. Pojedem 6 dospělých tak ať se tam taky dá přežít
Nechce se nám jet dvěma autama, je to dražší a navíc odpadá sranda
falcons napsal:
Ciao, nemáte někdo na půjčení střešní nosič na BMW 3er? potřeboval bych na hory na týden koncem ledna. Případně kdyby to měl někdo jenom v garáži a nepoužívat tak bych to za rozumnou cenu i odkoupil.
Ještšě jenom zkusim kdyby byla nějaká dobrá a ochotná duše mající ve svém vozovém parku auto pro šest lidí které bych si mohl pučit do Francie na hory tak mi dejte vědět, Nějaká rozumná odměna je jistá. Pojedem 6 dospělých tak ať se tam taky dá přežít
Nechce se nám jet dvěma autama, je to dražší a navíc odpadá sranda
díky za zvážení
mas hagusy? Si to nepamatuju..
No to právě nemam, jsem myslel že tomu se řiká střešní nosiče Pojem Hagusy jsem nikdy neslyšel a musel jsem si to vygooglit
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Hele borci tohle si pustte.Ted se to ke mne dostalo a vyvolava to ve mne uplnou nostalgii.Jsem tam videt taky,cas 2:31.Byl to myslim rok 94.Asi 3 sezony jsem ty sjezdy tenkrat jezdil taky. https://www.youtu...IUWNdYOVJcTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!