Paráda Lezli jsme takhle s klukama na pár vysílačů (oni je natírali) a ten pocit když vylezeš nahoru je prostě parádní. Za další chválím písničku z The Art Of Flight, ten film/dokument žeru
Ono jak kdy ... když jsme lezli nejmenovanou 300.. Tak nejhorší bylo posledních 80 metrů jak nahoru tak dolů .. Vždycky jde jen o to určit si tempo. Ale obecně je prvních pár metrů horších dolů .. pro mě.
Mam dotaz. Jak casto menite brity ve strojcich? Mam Philips s koleckama typu HQ8. Uz ho mam sestym rokem a jeste jsem je nemenil. Zadny fousac nejsem, takze mozna jsou stale OK...?
Pertla - výborný, pro mě je to hrozný i od NB, já mám závrať ve 2m, ale obdivuji. komín v Liberecké teplárně je 137m po poslední chodníček/obrubu a 142m na vrchol ;o).
Michale, Ty woe, bouchni dveřma a neřeš strojek. Já mám něco podobnýho 6,5roku a zatím jsem neměnil nic. Jinak dneska píši ve Staré frontě včera (MF DNES), že se nemáš tak často holit, strniště je moderní ;o))
www.jantruhlar.cz
xHackerM napsal:
Mam dotaz. Jak casto menite brity ve strojcich? Mam Philips s koleckama typu HQ8. Uz ho mam sestym rokem a jeste jsem je nemenil. Zadny fousac nejsem, takze mozna jsou stale OK...?
Můj otec má podobný (stejný?) už pár let a nedávno projevil přání, abych mu vyměnil ty "kolečka", že už to špatně holí. Po výměně mi řekl, že to holí úplně stejně...
Moc jsem asi neporadil...
Upravil hobr dne 28.01.2014 22:45
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mám braun. Planžeta se má podle výrobce měnit co 18 měsíců..po výměně je to sakra znát. Myslím, že u toho philipse to bude +, - stejné.. Vyměň, když nepoznáš rozdíl, tak ty nové schovej na dalších pět let do šuplíku
Honza_BMW_VW> Tohole jsem se bál, byly tam jen kramle a částečná ochrana .. Nicméně jsme to zvládli a teď je domluvený legál na 91 a 95m Kramle a taky čátečná ochrana .. tak uvidíme.
Paul> Jasnéé
Pertla napsal:
Honza_BMW_VW> Tohole jsem se bál, byly tam jen kramle a částečná ochrana .. Nicméně jsme to zvládli a teď je domluvený legál na 91 a 95m Kramle a taky čátečná ochrana .. tak uvidíme.
Paul> Jasnéé
...twl ty taky nemáš zdravý ho.no. Lízt tam ve stavu v jakým to je. Nemyslim to ve zlym, ale na to bych fakt neměl, nicméně mámn dojem, že z práce máš trochu natrénováno. Čeče, jsi dobrej. Co takhle vysílač u Českého Brodu. Mě z těch záběrů úplně mrazí.
www.jantruhlar.cz
Pertla napsal:
Paul> Jasnéé
...twl ty taky nemáš zdravý ho.no. Lízt tam ve stavu v jakým to je. Nemyslim to ve zlym, ale na to bych fakt neměl, nicméně mámn dojem, že z práce máš trochu natrénováno. Čeče, jsi dobrej. Co takhle vysílač u Českého Brodu. Mě z těch záběrů úplně mrazí.
Na ty žebříky a kramle jsou a byly takový normy že se nemusíš bát.Někdy bejvá kramle volnější ale nikdy se nevytáhne. Jinak ty stožáry u českýho brodu jsou vůbec nejvyšší stavby v čr ale jsou vojenský.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
...mi je jasný, že kramli nevytáhneš, ale obecně občas nějaký oko okolo Tebe, žádnej vodící drát na jištění,brrr jste blázni
píšu, Český Brod je výzva ;o))
známej, kdysi opravoval vysílače a říkal, že nahoře (nevím jak vysoko) zažíval výkyv i 1m.
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...mi je jasný, že kramli nevytáhneš, ale obecně občas nějaký oko okolo Tebe, žádnej vodící drát na jištění,brrr jste blázni
píšu, Český Brod je výzva ;o))
známej, kdysi opravoval vysílače a říkal, že nahoře (nevím jak vysoko) zažíval výkyv i 1m.
Výkyv 1m se zažíval i na osvětlovacím stožáru českých drah a ten měl jen kolem 25m. To byla asi jedna z nejhorších instalací co sem dělal.Musel sem se tam přivázat jinak bych jednou rukou nic neudělal
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Pertla napsal:
Paul> Jasnéé
Nejsem blázen a nelezu na zvětralý cihláky .. nebo nedejbože vnitřkem
Vysílač nene, není to komín