Pertla a co chladící věže , ty tě nelákají?
150 m myslím že to byli Ledvice ale už nevím těch elektráren už bylo celkem dost
Jarys přiložený následující obrázek:
[182.82Kb]
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
tak to legál fakt nee jedině že bych Ti půjčil průkazku do elektrárny až se zas někde bude opravovat nebo stavět nová věž hlavně Tě nesmí nikdo moc vidět
Jarys> S tím problém není .. když to není legál, lezeme v noci Takže spíš šlo o to jestli nemáš nějaký kontakty... protože kamoš se vždycky snaží domluvit s majiteli..
Tady mluvím jako velký komínář, přitom jsem nalezl oficiálně zatím jen 362m ...
Teď jednu děláme v Prunéřově ale tam je to na kundu protože výlez je přímo proti buňkám a bez reflexní vesty a helmy se tam nehneš
Pertla napsal:
Jarys> S tím problém není .. když to není legál, lezeme v noci Takže spíš šlo o to jestli nemáš nějaký kontakty... protože kamoš se vždycky snaží domluvit s majiteli..
Tady mluvím jako velký komínář, přitom jsem nalezl oficiálně zatím jen 362m ...
Elektrárny jsou hlídaný jak prase a přes noc osvětlený
Pertla napsal:
Tak reflexní vesta a helma není vcelku problém ... navíc bychom byli asi první kdo by to vylezl ze svazu.. Což je taky plus..
tou vestou jsem chtěl jen říct že to pak člověk nejde moc přehlídnout když leze nahoru když se ta věž teda zrovna neopravuje
Pertla napsal:
Honza_BMW_VW> Tohole jsem se bál, byly tam jen kramle a částečná ochrana .. Nicméně jsme to zvládli a teď je domluvený legál na 91 a 95m Kramle a taky čátečná ochrana .. tak uvidíme.
Paul> Jasnéé
...twl ty taky nemáš zdravý ho.no. Lízt tam ve stavu v jakým to je. Nemyslim to ve zlym, ale na to bych fakt neměl, nicméně mámn dojem, že z práce máš trochu natrénováno. Čeče, jsi dobrej. Co takhle vysílač u Českého Brodu. Mě z těch záběrů úplně mrazí.
Na ty žebříky a kramle jsou a byly takový normy že se nemusíš bát.Někdy bejvá kramle volnější ale nikdy se nevytáhne. Jinak ty stožáry u českýho brodu jsou vůbec nejvyšší stavby v čr ale jsou vojenský.
To se pleteš. Vysílač Liblice B vlastní (ostatně jako většinu TV+R vysílačů) České Radiokomunikace, což ještě nedávno byli australští penzisté. A jestli to penzisté neprodali, vlastní to dodnes...